ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τρία γκολ, Τρεις μαγικές ασίστ | Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες, Άρης 1-3 ΑΠΟΕΛ


 - ΕΚΑΝΕ το καθήκον του στο ακέραιο και τώρα περιμένει αντίπαλο, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου κόκα κόλα.

- ΧΑΡΜΑ ιδέσθαι ήταν ο «ΘΡΥΛΟΣ» χθες στο Τσίρειο στάδιο, με τα τρία τέρματα να έρχονται στο Β' ημιχρόνο από τρεις μαγικές ασίστ. (1-3 το τελικό αποτέλεσμα, 1-1 ο πρώτος αγώνας, 2-4 στο σύνολο).

Το 1ο από την έμπνευση του Ζίβκοφ Μιλάνοφ να τρυπήσει τον Αρηανό αμυντικό και τον Γιώργο Εφραίμ να σκοράρει από κοντά με άψογο πλασέ.

Το 2ο από την σέντρα μοιρογνωμόνιο στην γωνιά της μικρής περιοχής του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, στον Τόμας Ντε Βινσέντι και τον Αργεντίνο να βιδώνει με στριφτή κεφαλιά την μπάλα στα παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει, Νουρεντινόφσκι.

Το 3ο από το σπριντάρισμα του Βάντερ στο δεξί άκρο και την κατάλληλη στιγμή να γυρίζει την μπάλα στον Στάθη Αλωνεύτη που ακολουθούσε από τον κεντρικό διάδρομο και τον Αλωνεύταρο να προσπερνά με κεκτημένη ταχύτητα τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στη συνέχεια να καρφώνει την μπάλα, κάτω χαμηλά στην αριστερή γωνιά της εστίας, παρά την προσπάθεια δυο αμυντικών να την ανακόψουν.

 - Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ από τον συνεργάτη "ΣαϊκοΜέντιουμ" λέει ότι στον τελικό του κυπέλλου θα συναντηθούμε με την Ομόνοια (μας έχει σίγουρους δλδ).

 - Ο ΤΙΜΟΥΡ ξεκούρασε τον Γιαννιώτα και τον Καρλάο εν όψει του δύσκολου ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΠΑΠ. Το ίδιο έκανε και με τον Ντε Βινσέντι που όμως αναγκάστηκε να τον ρίξει στη μάχη, αφού το 1 γκολ ήταν ρίσκο και ήθελα να πάρει μπρος η μηχανή της ομάδας για περισσότερα τέρματα. Άσφαιρος ο Πιέρος που σε τέσσερα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν κατάφερε να βγει νικητής σε κανένα απ΄αυτά.

 - MATCH FACTS

Οι φωτογραφίες του αγώνα στο Quick photo gallery



Photo Gallery by QuickGallery.com

Όλες οι φωτογραφίες: AG PHOTO GALLERY

Το βίντεο του αγώνα: AG VIDEO GALLERY

Η άμεση περιγραφή του αγώνα: AG LIVEchat

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ


Sponsored:
«Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ» ΤΗΛ: 22466933
95B Λεωφόρος Κέννεντυ, 1077 Λευκωσία | Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]