ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κάντηλος: Τρέφω σεβασμό στον Τιμούρ.. μεγάλο ταλέντο ο Πιέρος | Στυλιανού: Να απολαύσουμε καλό παιγνίδι


- Ο Κάντηλος είπε στον Πανίκο Χατζηλιασή: «Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον Τιμούρ Κετσπάγια - Πιστεύω πολύ στο μεγάλο ταλέντο του Πιέρου Σωτηρίου».
- Ο Ανδρέας Στυλιανού με τη σειρά του είπε: «Ο κόσμος να απολαύσει το παιγνίδι και να μείνει μακρυά από έκτροπα».

Μαθήματα σεβασμού από Κάντηλο και Στυλιανού!

Καλεσμένοι στην  εκπομπή «ΌΛΕ» στις 16:00, με τον Πανίκο Χατζηλιασή στο ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ 101,1 ήταν οι δύο θρύλοι των «αιώνιων» της Λευκωσίας, του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, Αντρέας Στυλιανού και Ανδρέας Κάντηλος.

Ο μαθητής και ο δάσκαλος, μίλησαν για τις καλές σχέσεις που είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μεταξύ τους, θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές από αγώνες Ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ και σχολίασαν με λίγα λόγια και τους σημερινούς προπονητές των δυο ομάδων, Τιμούρ Κετσπάγια και Βάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι δύο τους, χαρακτήρισαν εξαιρετικούς τους δύο τεχνικούς και η δουλειά τους φαίνεται και στις προπονήσεις αλλά και στο γήπεδο.


Μεταξύ άλλων, έγινε αναφορά και σε δύο Κύπριους ποδοσφαιριστές. Για τον Πιέρο και για τον Δημήτρη Χριστοφή χαρακτηρίζοντας τους ως πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και απαραίτητους για την ομάδα και τους προπονητές τους, οι οποίοι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Κλείνοντας, έδωσαν μαθήματα σεβασμού για τον αυριανό απόλυτο ντέρμπι, λέγοντας ότι πρέπει να απολαύσουμε καλό παιχνίδι μακριά από έκτροπα, το παιχνίδι να κριθεί στο γήπεδο και ο καλύτερος ας κερδίσει.


TV ONE NEWS


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]