ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Το….. «Νέο ξεκίνημα» των μπλε χόχων (Ελληνόψυχος)


Και κάπως έτσι φτάσαμε στο παιχνίδι που για κάποιους αποτελεί το «στόχο ολόκληρης της χρονιάς».

Το….. «Νέο ξεκίνημα» των μπλε χόχων

Για κάποιους είναι το παιχνίδι που οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσουν ή να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να κόψουν βαθμούς στον «μισητό» αντίπαλο.

Είναι το παιχνίδι «ζωής ή θανάτου» για αυτούς, το παιχνίδι που «περιμένουν όλη τη χρονιά». Για αυτό το παιχνίδι ετοιμάζονται όλοι αυτοί οι πουθενάδες ή μαθητούθια με τους κλασικούς τρόπους που ξέρουν να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ όταν έχουν απέναντι τους τον Αυτοκράτορα της Κύπρου.

Εμπρηστικές ανακοινώσεις, αλλαγές προπονητών, συσπείρωση μπλε προβάτων, εμπλοκή του αγαπημένου τους κόμματος, θα θυμηθούν ότι είναι κατατρεγμένοι, ότι το «κατεστημένο», τους κυνηγά, ότι έχουν «ιερό καθήκον απέναντι στην…. παράγκα» και όλες αυτές τις μ@λάκι€ς που λένε και κάνουν κάθε φορά που μας βρίσκουν απέναντι τους.

  • Οι μπλε χοχοι της Κύπρου μου θυμίζουν αρκετά τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα που ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος χρονιάς (όπως κατάντησαν τον ΠΑΟΚ) είναι να κόψει βαθμούς στον γαύρο. 
  • Ξυπνούν, ζουν, αναπνέουν και ονειρεύονται τις 2-3 φόρες που θα αγωνιστούν με το χειρότερο τους εφιάλτη, την Ομάδα που τους δημιούργησε εκατομμύρια ψυχολογικά και άλλα τόσα εκατομμύρια κόμπλεξ, την Ομάδα που έκανε τα παιδιά τους να φέρουν πορτοκαλί φανέλες και να φωνάζουν ΑΠΟΕΛ, για να κάνουν με θεμιτά και αθέμιτα μέσα ότι περνά από το χέρι τους για να της κόψουν βαθμούς και να πανηγυρίσουν έξαλλα. 
  • Αυτό άλλωστε είναι η μονή χαρά που μπορούν να πάρουν, τα μίζερα ανθρωπάκια που τα τελευταία χρόνια είναι το κλοτσοσκούφι του κάθε πικραμένου και η χαρά του κάθε αποτυχημένου. 
  • Συγγνώμη, ξέχασα ότι πανηγύρισαν έξαλλα και όταν η ομάδα τους, η Ρεάλ μας απέκλεισε από τους ΟΚΤΩ.

Εμπρός λοιπόν ανορθωσακια για μια "νέα αρχή", ένα "νέο ξεκίνημα" απέναντι στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ της Νοτιάς Ελλάδας, απέναντι σε ΑΥΤΟΥΣ που σας έκαναν να αφαιρέσετε από τα πληκτρολόγια σας το νούμερο Οκτώ!

Τα όνειρα σας η Ιστορία μας και η Ιστορία μας, οι χειρότεροι σας εφιάλτες.

Οι μπλε χόχοι είναι κλινικά νεκροί και βρίσκονται στον αναπνευστήρα. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη να τους κρατήσουμε ζωντανούς.

Υ.Γ. Ελπίζω να μην ακούσω ξανά από οπαδούς μας το ΕΜΕΤΙΚΟ από κάθε άποψη σύνθημα για το Βαρώσι. Δεν μας τιμά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ και είναι τουλάχιστον άθλιο και ανήθικο το συγκεκριμένο σύνθημα.

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ




SPONSORED: Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ
95B Λεωφόρος Κέννεντυ, 1077 Λευκωσία | Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ | ΤΗΛ: 22466933



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]