ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν θα τους κάνουμε το χατήρι.. απαντήσεις μέσα στο γήπεδο (Παν.Συ.Φι.)


 - Σε σχέση με το "προστατευτικό κάγκελο" του Τσιρείου, ο Παν.Συ.Φι. καλεί τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ «Να μην τους κάνει το χατήρι και να πέσει στην παγίδα!» και συνεχίζει «Τις απαντήσεις τους θα τις πάρουν μέσα στο γήπεδο».

Η ανακοίνωση του Παν.Συ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ (29.2.2016)

Είμαστε πλέον στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα, ανατρέποντας τα γλυκά όνειρα που έκαναν όλοι πριν περίπου δυο μήνες. Αυτή η αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με το καρναβάλι της ρουφιανούπολης. Μια ομάδα που αυτοαποκαλείται θρύλος με πρωταθλήματα που μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Με τους οπαδούς που έρχονται για πέσιμο και στο τέλος αρχίζουν το τρέξιμο. Την αφρόκρεμα των ρουφιάνων της συμπρωτεύουσας. Βλέποντας την ομάδα τους κατώτερη των περιστάσεων είπαν να περάσουν την τύχη των παιχνιδιών σε εξωγηπεδικούς παράγοντες.

Αναγκάζοντας τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να περιοριστεί στην γωνιά του κουκλουθεάτρου προσθέτοντας κάγκελο.


Το μόνο που προσπαθούν να πετύχουν είναι την πρόκληση επεισοδίων και την διακοπή του αγώνα για να κερδίσουν τον αγώνα στα χαρτιά όπως και έχουν ξανακάνει, με την κοινωνία και τους αρμόδιους φορείς να κλείνουν τα μάτια και να τους χαϊδεύουν τα αυτιά και μετά κατ’οπην εορτής να υποδεικνύουν τους οπαδούς ως υπαίτιους των όσων θα ακολουθήσουν.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να μην τους κάνει το χατήρι! Αν πέσει το “προστατευτικό” κάγκελο θα κάνουν τα πάντα για να μην παιχτεί ο αγώνας. Πάμε λοιπόν να πάρουμε τους τρείς βαθμούς βοηθώντας την ομάδα με 90 λεπτά φωνή χωρίς περιττές ενέργειες που θα στοιχίσουν στην ομάδα μας!

Τις απαντήσεις τους θα τις πάρουν μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό όποτε και όπου γουστάρουν!

Εμείς τον Μάη στον εξώστη και αυτοί με τον πρόεδρο τους παρέα να κάθονται πάνω στο κάγκελο του κουκλοθέατρου, όπως το γουστάρουν κάθε χρόνο!

Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ στην μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση σε αυτή την κρίσιμη φάση της χρονιάς!

Με ένα πορτοκάλι μπουφάν και ένα κασκόλ όλοι μαζί πάμε για να τα κατακτήσουμε ΟΛΑ!

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι | Εκ φύσεως ανώτεροι..


SPONSORED:
PRIMETEL Livestreaming | LIVEchat Sponsor

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]