ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επέστρεψαν Εφραίμ και De Vincenti


Με την συμμετοχή των Εφραίμ και Ντε Βινσέντι, διεξήχθη η σημερινή 2η προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο, μετά το διήμερο ρεπό ξεκούρασης.

Πέραν των 2 τραυματιών Αλεξάνδρου και Αρτυματά, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έκανε γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Κωστάκης Αρτυματάς ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το ζητούμενο ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο «Δασάκι» είναι να συνεχιστεί το σερί νικών που θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την κορυφή.

- Το δυσάρεστο της σημερινή μέρας προήλθε από την επιστολή του πρώην Γιατρού του ΑΠΟΕΛ Κώστα Σχίζα που έδωσε στην δημοσιότητα και που ρίχνει τα βέλη του κατά του Προέδρου Πετρίδη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Το σχετικό άρθρο, ΕΔΩ.

- Αυτό είναι το λογότυπο που θα κοσμεί την φανέλα του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος, αύριο η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ.

Μια επιλογή που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, την οποία και χαιρετίζουμε.

Μας ξενίζει η διαφωνία ορισμένων.!

Το λογότυπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μωρά Θαύματα» θα εμφανίζεται μέχρι το τέλος της χρονιάς στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» έχει δημιουργηθεί για στήριξη και ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Πρόωρων του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ στη Λευκωσία .
Πρόεδρος του συνδέσμου είναι η Βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]