ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ενισχυμένος και με λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα o «ΘΡΥΛΟΣ»


Ενισχυμένος και με λιγότερα αγωνιστικά προβλήματα παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ο «ΘΡΥΛΟΣ».

Μετά το στραπάτσο των δυο συνεχόμενων ηττών από ΑΕΚ και Δόξα στο ΓΣΠ, στο μαύρο δεκαπενθήμερο των γιορτών, ήρθε η σημαντική ενίσχυση του Γενάρη για να δώσει μεγάλες ανάσες στην ομάδα, που βλέπει πια με αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ανασήκωσε τα μανίκια πάνω ο Τιμούρ, στρώθηκε στη δουλειά και με μια ξέφρενη πορεία με έξι συνεχόμενες νίκες, τέσσερις στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο, μείωσε την διαφορά από την κορυφή, από τους εφτά στους δύο βαθμούς και έβαλε την ομάδα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Κύπρου Coca-Cola.

Αν η ομάδα καταφέρει να συνεχίσει την νικηφόρο πορεία της, με την έβδομη συνεχόμενη νίκη (5η στο πρωτάθλημα), με απόδραση από το «Δασάκι» χωρίς βαθμολογικές απώλειες και τους τρεις βαθμούς στην "τσέπη", τότε αυτό θα της δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται, αφού στη συνέχεια ακολουθεί ένας γολγοθάς τριών συνεχόμενων ντέρμπι, με δυο αγώνες κυπέλλου ενδιάμεσα του, τις Τετάρτες.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αναλυτικά ο «ΘΡΥΛΟΣ», έχει να παίξει με τον Εθνικό αύριο στο Δασάκι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Η επόμενη εβδομάδα αρχίζει με τον αγώνα κυπέλλου Coca-Cola κόντρα στον ΑΡΗ Λεμεσού, την Τετάρτη στο ΓΣΠ, ενώ το Σάββατο δίνει το πρώτο από τα τρία ντέρμπι με 1η αντίπαλο την Ομόνοια, με την ομάδα να είναι τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχος, αφού οι τρεις από τις τέσσερις κερκίδες θα βγάζουν γαλαζοκίτρινη λάβα.

Απορία για τον αγώνα με τους πράσινους... 

 - Θα γίνει ονομαστική ταυτοποίηση των εισιτηρίων στην κερκίδα των φιλοξενουμένων... θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο θα υποχρεώσουν τους Ομονοιάτες να δείξουν ταυτότητα για να μπουν στο γήπεδο.

Την μεθεπόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη θα έχουμε τον επαναληπτικό του κυπέλλου, με τον ΑΡΗ στο Τσίρειο και το Σάββατο θα πάμε στο ΠΑΠ για τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς κόντρα στην Ανόρθωση. Ένας αγώνας που όλοι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην επιστροφή του Τιμούρ στο ΠΑΠ σαν αντίπαλος της Ανόρθωσις, που αυτή τη στιγμή μαστίζεται από μεγάλο εμφύλιο στα προπονητικά και όχι μόνο. Μέχρι τότε, πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει.

Από Σάββατο σε Τετάρτη..

 - Μετά από μια βδομάδα ξεκούρασης χωρίς αγώνα την Τετάρτη, ο «ΘΡΥΛΟΣ» θα υποδεχθεί το Σάββατο στις 27 του Φλεβάρη την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια τέσσερις μέρες αργότερα, την Τετάρτη 2 του Μάρτη, θα πάει στην Λεμεσό για το σούπερ ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Απόλλωνα όπου και κλείνει η αυλαία της Α' φάσης του πρωταθλήματος Cyta.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]