ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ | Και τώρα οι δυο τους


Και τώρα οι δυο τους..
 - Ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λάρνακα για τη μάχη των μαχών. Στερεότυπη φράση και χιλιοειπομένη που είθισται να λέγεται σε μεγάλες μάχες σαν και τη σημερινή, με τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος να κτυπούν τα ρέστα τους για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θα κρίνει πολλά ο σημερινός αγώνας, ίσως και τίποτα, αφού ενδεχόμενη νίκη της ΑΕΚ θα ανεβάσει την Σκαλιώτικη ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συνάμα τους ίδιους βαθμούς με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά να αποκτά πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετρώντας 2 νίκες και μια ισοπαλία.

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ θα ανοίξει την ψαλίδα της βαθμολογικής διαφοράς από την ΑΕΚ στους 6 βαθμούς, επτά στροφές πριν από το τέρμα και θα είναι πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου τίτλου πρωταθλήματος.

Μια πιθανή ισοπαλία ανάμεσα στους δυο μονομάχους, θα αφήσει την κατάσταση όπως ακριβώς έχει αυτή τη στιγμή, με τον ΑΠΟΕΛ να διατηρεί το προβάδισμα και το πλεονέκτημα των 3 βαθμών.

Πρωτόγνωρη κατάσταση..
 - Αυτό που συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ, ίσως και να μην έχει προηγούμενο.. αφού στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει με ικανοποίηση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό. (φτου-φτου μην μας ματιάσω).

Καρλάο και Καβενάγκι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, περισσότερο για την ψυχολογία και το καλό οικογενειακό πνεύμα στην ομάδα, πάρα για να αγωνιστούν, ιδιαίτερα ο ΚΑΒΕ που προέρχεται από δίμηνη σχεδόν απουσία. Περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί συγκεντρώνει ο Καρλάο, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει ο Τιμούρ την τελευταία στιγμή.

Το πλάνο του Τιμούρ..
 - Οι θέσεις είναι λίγο πολύ γνωστές, με τον Πάρντο να παίρνει τον «Άσσο» και την συμμετοχή του Καρλάο ή μη να καθορίζει την διάταξη της άμυνας. Σε περίπτωση μη χρησιμοποίησης του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο Νεκτάριος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μιλάνοφ το δεξί και το κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Μερκής με τον Αμορίν να προτιμάται αντί του Αστίς παρά τα δυο τελευταία γεμάτα 90λεπτα που είχε ο Ισπανός.
 - Στα Χαφ το δίδυμο Μοράϊς και Βινίσιους δεν φαίνεται να διασπάται, με τον Αρτυματά να καραδοκεί για κάτι εντελώς απρόβλεπτο.
- Στα φτερά θα έχουμε τους Γιαννιώτα και Εφραίμ, με τον ΝΤΕΒΙ στον γνωστό ρόλο του "μυαλού" των επιθέσεων του ΑΠΟΕΛ κατά της αντίπαλης εστίας, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Πιέρο Σωτηρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Urko Pardo, Boy Waterman, Τάσος Κίσσας.
Αμυντικοί: Mario Sergio, Zhivko Milanov, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Amorin, Carlao, Inaki Astiz, Γιώργος Μερκής.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Κωστάκης Αρτυματάς, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Vieira Vander.
Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου, Mateusz Piatkowski, Fernando Cavenaghi.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11ΑΔΑΣ:
PARDO
MILANOV - AMORIN - ΜΕΡΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
MORAIS (c) - VINICIUS
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - DE VINCENTI - ΕΦΡΑΙΜ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΚΑΡΤΕΣ:
 - Στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκονται τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο TOMAS DE VINCENTI, ο Πιέρος Σωτηρίου, ο Νούνο Μοράϊς και ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην Ανατολική κερκίδα, ατόμων τα οποία θα έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια για την Δυτική κερκίδα. 
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στη Δυτική κερκίδα, ατόμων που φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30.
Δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο ως εκ τούτου δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Λεόντιος Τράττος, με Α' βοηθό διαιτητή τον Στέλιο Νικήτα, Β' βοηθό διαιτητή τον Ανδρέα Π. Ανδρέου και 4ο διαιτητή τον Κώστα Ψευδιώτη. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κύριος Ιωάννης Χατζηιωσήφ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα, ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Μετάδοση και περιγραφή αγώνα:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 201 Cytavision Sports 1.

Live Stream:
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΚΛΙΚ ΕΔΩ
*[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

LIVEchatΖωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

ΧΟΡΗΓΟΣ:

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00 το βράδυ, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 17:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ:
 - Η άμεση περιγραφή του τελευταίου αγώνα ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ (ΓΣΠ 1-2), ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΕΚ:
 - Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κρίστιανσεν εκτός ο Mojsov που έμεινε εκτός αποστολής.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Περίοδος ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ
2015/16  2-2, 1-2
2014/15 0-2, 1-0
2013/14 1-1
2012/13 0-1, 0-1
2011/12 0-0
2010/11 1-2, 0-1

SPONSORED:
Multipro construction and engineering group company


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]