ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΡΤΥ: Ήταν η καλύτερη μου χρονιά | ΜΠΙΔΗΣ: Το μυστικό της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ.. καλλιεργείται στον Αρχάγγελο


«Το μυστικό της σημερινής επιτυχίας ήταν ότι ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο των προπονητών μας» δήλωσε ο Παραλιμνίτης μέσος του ΑΠΟΕΛ, Κωστάκης Αρτυματάς.
«Στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου... καλλιεργούνται πρωταθλητές» δήλωσε ο Αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των ΑΡΤΥ και ΜΠΙΔΗ

Κωστάκης Αρτυματάς:
- Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, προσωπικά για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά στον ΑΠΟΕΛ.
- Μου δόθηκε χρόνος συμμετοχής, μου δόθηκε η ευκαιρία και πιστεύω την άρπαξα από τα μαλλιά.
- Αγωνίστηκα σε πολλές θέσεις και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό.
- Ομαδικά... να η ανταμοιβή, αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν η ανταμοιβή και οι κόποι όλης της χρονιάς.
- Η ΑΕΚ ήταν που έμεινε μαζί μας μέχρι το τέλος.
- Εμείς ήρθαμε στο παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο πλάνο, ακολουθήσαμε αυτό το πλάνο που έθεσαν οι προπονητές μας και με πειθαρχία σε όλο το 90λεπτο, πιστεύω βγάλαμε το πλάνο και κερδίσαμε το παιγνίδι.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: 
- Είναι στιγμή να πανηγυρίσουμε, είναι στιγμή γλεντιών, αλλά φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε από πού ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια από Ιούνιο μήνα.
-  Ήταν ένα 9μηνο μαραθώνιος θα έλεγα με πάρα πολλά  εμπόδια και πολλές δυσκολίες και αλλαγή 2 προπονητών, είχαμε τραυματισμούς σημαντικών παικτών, εγχειρίσεις, αυτά κάπου ξεχνιούνται στην πορεία αλλά αν αναλογιστείς λίγο ο χρόνο και πας πίσω δίνεις περισσότερη αξία στη στιγμή.
- Θεωρώ ότι το ταλέντο αυτή της ομάδας έδωσε τη νίκη σε κάποια παιχνίδια όμως το πρωτάθλημα το έδωσε η ομαδική δουλειά, η ομαδική προσπάθεια.
- Αυτό το πνεύμα νικητή που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια στον Αρχάγγελο, νομίζω πλέων ότι στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου και εμείς στο ΑΠΟΕΛ, καλλιεργούνται πρωταθλητές, φτιάχνονται πρωταθλητές και  η καρδιά του πρωταθλητή είναι πολύ σημαντικό πράγμα
- Νομίζω ότι όλα τα παιδιά φέτος  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παρ' όλες τις δυσκολίες και στην Ευρώπη που είχαμε αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα, είμασταν στο -7 και δείξαμε ότι αφήνουμε πίσω όλα τα κακά γεγονότα για μας και δείξαμε 1 πρόσωπο έτσι ούτως ώστε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, καλύτερη ομάδα στην επίθεση, καλύτερη άμυνα, πρώτοι στη βαθμολογία, με τα περισσότερα γκολ, γράφουμε ιστορία, 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα .
- Είμαι πολύ περήφανος, πάρα πολύ περήφανος γι αυτά τα παιδιά, για αυτή τη προσπάθεια από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο συντελεστή αυτής της προσπάθειας που γίνεται εκεί στον Αρχάγγελο και αξίζουν όλοι πάρα πολλά συγχαρητήρια.
Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής, αυτό με λυπούσε ιδιαίτερα.
Είμαι από τους Αρχηγούς της ομάδας, είμαι πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα, το ΑΠΟΕΛ είναι όλη μου η Ζωή, όλοι είναι μέσα στη καρδιά μου.
- Δουλεύω σαν επαγγελματίας στην υπηρεσία αυτής της ομάδας, είτε κάθομαι στον πάγκο είτε είμαι εκτός 18αδας, είτε είμαι στην 11αδα, ότι είναι δώσω στον συμπαίκτη μου θα το δώσω στο βωμό της νίκης και της επιτυχίας αυτής της ομάδας.
- Αυτή η νοοτροπία και αυτή η φιλοσοφία η οποία καλλιεργείται στο αποδυτήριο της ομάδας είναι πάρα πολύ σημαντική κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ.
- Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας η Ευρωπαϊκή πορεία....
- Όλες οι κατακτήσεις των πρωταθλημάτων έχουν τις δυσκολίες τους...
...
- Αυτό είναι το 17ο τρόπαιο που πανηγυρίζω με τον ΑΠΟΕΛ 8ο πρωτάθλημα, 6 κύπελλα, 3 σούπερ καπ.
Είμαι πάρα πολύ περήφανος, ευτυχείς και ευλογημένος που ανήκω σε αυτήν την ομάδα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]