ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεν "άφησαν" τον Πιέρο.. να κάνει δηλώσεις | Σύνθημα τίτλου από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.. για την επόμενη χρονιά


Μόλις και μετά βίας, άφησαν τον Πιέρο να πει δυο λόγια οι συμπαίκτες του, αφού τα πειράγματα στον νεαρό ΦΟΡ του ΑΠΟΕΛ, Πιέρο Σωτηρίου, έδιναν και έπαιρναν, με αποκορύφωμα την «γλάστρα» δώρο από το σούπερ πειραχτήρι Στάθη Αλωνεύτη.

Πιο αναλυτικά μίλησε ο εκ των Αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις των δυο πρωταγωνιστών, Πιέρου και Νεκτάριου.

Πιέρος Σωτηρίου:
- Σήμερα είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές μετά από μια δύσκολη χρονιά.
- Καταφέραμε (δεν τον αφήνουν οι συμπαίκτες του) να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε τη νίκη.
- Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιγνίδι, όμως ευτυχήσαμε και σκοράραμε... ήθελε να πει κι άλλα αλλά δεν τον άφησε ο Στάθης Αλωνεύτης κι άλλοι συμπαίκτες του που συνεχώς τον πείραζαν.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου:
- Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, αυτό είναι γεγονός για μένα, ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα κι αυτό το καθορίζει η αξία του νικημένου.
- Πρέπει να είμαστε σωστοί, και να πούμε πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα στη φετινή χρονιά και το ότι είχε καταφέρει με τόσο καλό υλικό να κρατηθεί κοντά μας, νομίζω ήταν 1 σπουδαίο επίτευγμα και τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια.
- Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα, πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για να κατακτήσουμε τον πρωτάθλημα.
- Είμασταν πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό που είχαμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο, ξέραμε ότι ήταν 1 δύσκολο παιχνίδι, ας είμαστε ειλικρινείς υπήρχαν απουσίες που παίζουν ρόλο σε μια ομάδα, αλλά έστω και με αυτά νομίζω έγινε η πιο σωστή διαχείριση που μπορούσε να γίνει στο γήπεδο και καταφέραμε να σκοράρουμε το γκολ και μετά νομίζω τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα για ΑΕΚ λόγο της εμπειρίας και της διαχείρισης που κάναμε.
- Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, δεν θέλω να μιλάω πολλή ώρα, αλλά ειλικρινή η φετινή χρονιά, όσοι βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια αξίζουν παρά-πάρα-πάρα πολλά συγχαρητήρια.
- Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από όλους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]