ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Παίζονται οι κόποι της χρονιάς σε ένα ενενηντάλεπτο


Στον ραδιοσταθμό του SuperΣΠΟΡ FM και στον Κώστα Παναγιώτου, μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος και αναφέρθηκε τόσο στο προηγούμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, όσο και γι’ αυτό που έπεται με την ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του:

Νεκτάριος Πετεβίνος:
«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιγνίδι, όχι γιατί ήταν ένα ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια, όσο γιατί είχαμε να διαχειριστούμε το γεγονός του αποκλεισμού από τον τελικό και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Εσωτερικά δεν είχαμε την οποιαδήποτε ανησυχία.

Οι Κωστή και Σατσιά, όπως και ο Σάμπουριτς γνωρίζουν πολύ καλά το ρόστερ. Ήταν καθαρά θέμα αυτοσυγκέντρωσης και προσήλωσης. Όταν είμαστε καλά ως ομάδα, πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας και δεν μας ανησυχεί ο οποιοσδήποτε αντίπαλος. Το ΑΠΟΕΛ στο συγκεκριμένο παιγνίδι ήταν σε καλή μέρα. Από την στιγμη που ισορροπήσαμε το παιγνίδι σκοράραμε και πήραμε μια σημαντική νίκη και μας δίνει 3 βαθμούς. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα για το κομβικό παιγνίδι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Ξέρουμε ότι η νίκη φέρνει πρωτάθλημα»

Για τα γκολ του Γιαννιώτα: 
«Φέτος έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει το κουπί. Ήταν ο Καβενάνγκι, ο Ντε Βινσέντι, ακολούθησε ο Εφραίμ, ο Πιέρος είχε τις δικές του στιγμές και βλέπουμε τώρα τον Γιαννιώτα. Είναι θέμα συγκυριών. Η ομάδα δεν άλλαξε τον τρόπο παιγνιδιού. Σκοράρουμε με πολλούς ποδοσφαιριστές».

Για τη διαιτησία: 
«Δεν χρειάζεται να μιλήσω πιο ξεκάθαρα. Ο διαιτητής έκανε λάθη και για τις δυο ομάδες ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο. Η Ομόνοια είπε για τις δικές τις φάσεις. Είδαμε όλοι τι έγινε και με τον Ρομαρίκ. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έχουν καταδικαστεί πολλές φόρες από βίντεο. Είναι στην διάθεση του πειθαρχικού εισαγγελέα το βίντεο και θα δούμε τι θα γινει… Θα εξεταστεί από το Δ.Σ. το ενδεχόμενο ανακοίνωσης σε αυριανή συνεδρία γενικότερα για τη διαιτησία».

Για τις απουσίες:
 «Θα αντικατασταθούν οι απόντες από 4 άλλους, οι οποίοι μαζί με άλλους 7 θα δώσουν το άπαν των δυνάμεων τους για να κερδίσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές. Δεν είναι αγώνας χωρίς αύριο για μας, αλλά η προσπάθεια είναι να πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για να πετύχει τον στόχο της. Ο Καρλάο είναι απόλυτα έτοιμος».

Για τον κόσμο: 
«Έχουμε ρίξει την τιμή του εισιτηρίου στο ελάχιστο, αλλά όταν ο ΑΠΟΕΛιστας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι είναι το σημαντικότερο παιγνίδι της χρονιάς, τι άλλο να πούμε. Ο κόσμος οφείλει να βρεθεί δίπλα από τους ποδοσφαιριστές, πρέπει να έχουμε 16 χιλιάδες κόσμο. Είναι δύσκολη και η μέρα και η ώρα γι’ αυτό το παιγνίδι. Παίζονται οι κόποι της χρονιάς σε ένα 90λεπτο. Ζητήσαμε εδώ και μέρες να αλλάξει η ώρα, να πάει τουλάχιστον η ώρα 5.00. Ανεξάρτητα από αυτό ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]