ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ | Στέψη ή παράταση στην αγωνία μας




Στέψη ή παράταση στην αγωνία μας

Στον πιο κρίσιμο και πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να υπερβάλει εαυτόν και να φορέσει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, παίρνοντας μ΄αυτό το τρόπο την 26 φετινή νίκη και παράλληλα τον τίτλο του Πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, που θα είναι ο τέταρτος συνεχόμενος στα τελευταία 4 χρόνια, ο 3ος συνεχόμενος για την Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, ο 9ος τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ στον 21ο αιώνα και ο 25ος μέχρι τώρα στην 89χρονη ιστορία του συλλόγου.

Σήμερα αναμετρώνται οι δυο καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος με τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να κρίνονται από την έκβαση και το αποτέλεσμα του σημερινού 90λέπτου, κάτι φυσικά που ισχύει και για τις δυο ομάδες, αφού και οι δυο έχουν αποκλειστεί από τον τελικό του Κυπέλλου από υποδεέστερους αντιπάλους.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος για 16 συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα. Αν καταφέρει σήμερα να επεκτείνει το ρεκόρ του στους 17 αήττητους αγώνες, τότε θα έχει αγγίξει την κούπα, αν μάλιστα ο 17ος συνοδευτεί με νίκη, τότε ο «ΘΡΥΛΟΣ» θα είναι και μαθηματικά ο Πρωταθλητής. Αν ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε η διαφορά παραμένει ως έχει, δηλαδή στο +4 και η ομάδα θα χρειάζεται μια νίκη στους δυο εναπομείναντες αγώνες, πάνω στον Απόλλωνα στο Τσίρειο ή στην Ανόρθωση στο ΓΣΠ την τελευταία αγωνιστική των πλέϊοφ.

Καλή επιτυχία στο «Θρύλο το Θεό»

Το πλάνο του Κωστή:
Ο Ούρκο Πάρντο παίζει κάτω από τα γκολπόστ.
Στα άκρα της άμυνας θα έχουμε τους Μιλάνοφ και Αλεξάνδρου, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καρλάο και Μερκή με τον Αστίς να καραδοκεί.
Οι απουσίες στην μεσαία γραμμή των Μοράϊς και Βινίσιους, φέρνουν αλλαγές ρόλων και προσώπων, με επικρατέστερο για να πλαισιώσει τον ΑΡΤΥ, τον Βραζιλιάνο Αμορίν, ενώ ο Στίλιτς θα έχει τον ρόλο του επιτελικού.
Στα φτερά της επίθεσης παίζουν οι Γιαννιώτας και Βάντερ με τον Στάθη έτοιμο να κάνει την έκπληξη παίρνοντας την θέση του Βραζιλιάνου Βάντερ.
Στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo, Waterman, Κίσσας,

Αμυντικοί: Sergio, Milanov, Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Μερκής, Astiz,

Μέσοι: Αρτυματάς, Estrela, Χριστοδούλου, Stilic, Παπαφώτης, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Vander,

Επιθετικοί: Σωτηρίου, Piatkowski.

Εκτός αποστολής ο τραυματίας Γιώργος Εφραίμ και οι τιμωρημένοι, Νούνο Μοράϊς, Βινίσιους και Τόμας Ντε Βινσέντι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ:
PARDO
MILANOV - CARLAO - ΜΕΡΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
AMORIN - ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - STILIC - VANDER 
ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Από τις 09:00 μέχρι και τις 12:00 στο Orange shop.
Στις 14:00 από τα ταμεία στο ΓΣΠ.
Γενική είσοδος €5.00
Θα υπάρχει και συνεργείο για έκδοση Loyalty Card στο Συνεδριακό του ΓΣΠ.
Στις εισόδους του σταδίου, θα υπάρχουν εθελοντές από τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα» οι οποίοι θα διαθέτουν λαχνούς εισφοράς των €2, €5 και €10.
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30.

Μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης στο Orange shop, απέμειναν 500 εισιτήρια που θα μεταφερθούν στα ταμεία τα οποία θα ανοίξουν στις 14:00.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης ορίστηκε ο εκλεκτός του Κουαρτέτου Κουτσοκούμνη - Καπιτανή - Κούμα και Καραπατάκη, Λαρνακέας Βασίλης Δημητρίου, με βοηθούς διαιτητές τους Ιωάννης Λαζάρου (Α'), Αριστείδης Χρίστου (Β') και 4ος ο Δημήτρης Μασιάς.
Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Μιχάλης Ιωάννου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα, αλλά και να δείτε την πορεία που θα ακολουθήσουν οι οργανωμένοι.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 301 Cytavision Sports +1.


LIVEstream:

Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat: Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Έναρξη: Ώρα έναρξης του αγώνα στις 16:00 το απόγευμα, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 15:30

Χορηγός του σημερινού LIVE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ:
LIVE: ΑΕΚ 0-3 ΑΠΟΕΛ. Για την προηγούμενη ζωντανή περιγραφή (LIVE) με τηνΑΕΚ στο ΓΣΖ, ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


ΑΕΚ:
Ο Δανός τεχνικός της ΑΕΚ, κύριος Τόμας Κριστιάνσεν δήλωσε για το σημερινό ντέρμπι «Είναι τελικός για μας, είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο. »
Catala και Mojsov συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ενώ Χατζηγιαννακού και Murillo έμειναν εκτός. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του κυρίου Κρίστιανσεν.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις στο ΓΣΠ ανάμεσα στις 2 ομάδες, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 6 νίκες και η ΑΕΚ 3, ενώ 3 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.
Ο συντελεστής τερμάτων είναι 20-12 υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.

28/04/16 ΑΠΟΕΛ ?-? ΑΕΚ
22/12/16 ΑΠΟΕΛ 1-2 ΑΕΚ
16/05/15 ΑΠΟΕΛ 1-1 ΑΕΚ
15/12/14 ΑΠΟΕΛ 4-4 ΑΕΚ
23/09/13 ΑΠΟΕΛ 1-1 ΑΕΚ
27/04/13 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΑΕΚ
18/11/12 ΑΠΟΕΛ 1-2 ΑΕΚ
19/12/11 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΚ
07/05/11 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΚ
23/10/10 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΚ
29/11/08 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΕΚ
20/04/08 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΑΕΚ
04/11/07 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΚ


URKO PARDO: Πρωί-πρωί στο twitter
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]