ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στο Μακάρειο στάδιο οι Δανοί


Γεύση από «Μακάρειο» στάδιο (ευτυχώς που ήταν το βοηθητικό γήπεδο στην περίμετρο του Μακαρείο κι όχι το ίδιο το ερείπιο) πήρε ο Σόλμπαγκεν και οι ποδοσφαιριστές του.

Ψες η ομάδα της Κοπεγχάγης προπονήθηκε στο συγκεκριμένο γήπεδο, που είναι κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει (Cyprus Hilton) και σήμερα θα προπονηθεί στο κύριο στάδιο της πρωτεύουσας, το ΓΣΠ.

Μπορεί οι Δανοί να μην μπήκαν μέσα στο Μακάρειο, ίσως όμως να χρησιμοποίησαν κάποιους από τους χώρους του, πιθανόν και τα ίδια τα αποδυτήρια (πιθανολογούμε), αλλά αυτό δεν παύει να μας ντροπιάζει για την κατάσταση του συγκεκριμένου σταδίου όπου διεξάγονται αγώνες του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια των Δανών στην ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης όσον αφορά τον χλοοτάπητα του συγκεκριμένου βοηθητικού γηπέδου που χρησιμοποίησαν, είχαν όμως έντονα παράπονα για τον φωτισμό του.

Βίντεο από την προπόνηση και τις δηλώσεις του προπονητή Σόλμπαγκεν



 Σε σχέση με το Μακάρειο στάδιο, φυσικά και δεν ευθύνεται ο ΑΠΟΕΛ γι αυτό, αλλά ο ΚΟΑ, που οι υπεύθυνοι του θα πρέπει να ντρέπονται για την κατάντια του σταδίου. Το συγκεκριμένο γήπεδο ανήκει σ΄αυτούς κι ο ΑΠΟΕΛ υπέβαλε αρκετές προτάσεις για αξιοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου με τον ΚΟΑ να είναι μονίμως αρνητικός.

Ο ΑΠΟΕΛ σαν ο πρεσβευτής του Κυπριακού ποδοσφαίρου, φροντίζει επάξια για το καλό μας όνομα στην Ευρώπη, είναι κάτι τέτοιες καταστάσεις όμως, που αμαυρώνουν την καλή μας εικόνα και μας ντροπιάζουν σαν προηγμένη χώρα που θέλουμε να λεγόμαστε ότι είμαστε και όχι τριτοκοσμικιά.

SPONSORED:
Διεύθυνση: Λεωφόρος Τζων Κένεντι 1, Λευκωσία 1075, Τηλέφωνο: 22450705

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]