ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με αρκετές απουσίες η σημερινή προπόνηση στον «Αρχάγγελο»


Με την απουσία των 8 διεθνών (ο Αλώνευτης δεν καλέστηκε) ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο, για τον Σαββατιάτικο αγώνα του ΘΡΥΛΟΥ κόντρα στην προσφυγική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο Αμμόχωστος - Επιστροφή στις 20:00.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι Κωστάκης Αρτυματάς, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής και Πιέρος Σωτηρίου (εκτός κλήσης έμεινε ο Αλωνεύτης) που βρίσκονται στην Εθνική ομάδα των ανδρών για τον αυριανό αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που θα γίνει στις 21:45 στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Εθνική ομάδα του Βελγίου.

Εκτός Αρχαγγέλου είναι και ο Έλληνας διεθνής Γιάννης Γιαννιώτας που βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδος για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Εθνική Γιβραλτάρ, που θα γίνει στον Ιβηρικό βράχο στις 22:45.

Από την προπόνηση απουσίαζαν κι οι νεαροί διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, Νικόλας Ιωάννου και Βασίλης Παπαφώτης, που αγωνίστηκαν στον σημερινό αγώνα των Ελπίδων κόντρα στην Ελπίδων της Σλοβακίας, που έγινε το απόγευμα στο στάδιο «Αμμόχωστος - Επιστροφή». Στον σημερινό  αγώνα, οι νεαροί διεθνής μας, δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν τον Θρίαμβο της Τουρκίας με αποτέλεσμα να ηττηθούν από την Σλοβακία με 0-3.

Πέραν των απουσιών των 8 διεθνών ποδοσφαιριστών, από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν επίσης, ο Ανδρέα Orlandi λόγω ίωσης, ο Zivko Milanov λόγω τενοντίτιδας και ο τερματοφύλακας Boy Waterman λόγω μικροενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Όλοι οι υπόλοιποι (όσοι έμειναν δηλαδή) προπονήθηκαν κανονικά.

Για αύριο η προπόνηση έχει οριστεί στις 08:00 το πρωί.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]