ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Αξ. Διοίκηση «Μέτρησε τη ζωή των παιδιών σου πρώτα»


-  Το μήνυμα της Μαρίας Θεμιστοκλέους στο Facebook, για τον δεκαεξάχρονο Αλέξανδρο που παλεύει στην εντατική για την ζωή του, με το οποίο καλεί τον επίσημο ΑΠΟΕΛ να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα:


«ΑΠΟΕΛ είσαι η ομάδα μας από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Είσαι η ομάδα των παιδιών μας. Ο γιος μου σ’ ακολουθεί από μωρό και τώρα είναι φαντάρος και η κόρη μου έμαθε μπάσκετ με τη φανέλα σου, έπαιζε έφηβη με τα χρώματα της ακαδημίας σου. Αξιότιμοι κύριοι της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ, ο 16χρονος Αλέξανδρος που από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλεύεται στην Εντατική μετά τα επεισόδια στο futsal, ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ επίσης από μωρό παιδί.

Μαζί με τον γιο μου πολλές φορές. Τυγχάνει να είναι γειτονάκι μας. Τυγχάνει να μεγάλωσε στην ίδια «αυλή» με τα δικά μας παιδιά, στο πάρκο του Ζεμπύλα, δηλαδή, όπου μεγάλωσαν όλα τα παιδιά της γειτονιάς μας, τα οποία από το βράδυ της Τετάρτης έχουν χαθεί απ’ την ανεμελιά του. Είναι όλοι τους δίπλα στον Αλέξανδρο, περιφέρονται κατηφείς έξω από την Εντατική, στον περίβολο του νοσοκομείου. Για να είναι κοντά στον φίλο, το γειτονάκι, τον αδελφό τους.

Αξιότιμη διοίκηση της ομάδας μας, ο Αλέξανδρος είναι και δικό σου παιδί. Αποτελείς, ως η Αρχή του ΑΠΟΕΛ, μέρος της ζωής του και κατ’ επέκταση αποτελεί μέλος του σώματός σου και του δικού μας ως οπαδών. Κι όμως, τον αφήσαμε εκτεθειμένο στον κίνδυνο και το κακό έγινε για άλλη μια και πολλοστή φορά.

Δεν βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Εγώ, εσύ, αυτός, όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης που τόσα χρόνια δεχόμαστε κι ανεχόμαστε, μα ήλθε η ώρα να το πάρουμε απόφαση πως δεν πάει άλλο. Δεν αρμόζει στις αρχές μας η απραξία.

Αξιότιμη διοίκηση ήλθε η ώρα να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Κάνε την αρχή ως πρωταθλητής. Πάρε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, μη λογαριάσεις το κόστος. Μέτρησε τη ζωή των παιδιών σου πρώτα και ύστερα λάβε πρώτος τα μέτρα σου κι όποιος θέλει – σωματεία, Αρχές, κ.ά. – ας συμπαραταχθούν.

Δεν πάει άλλο! Δες το σαν τη δική σου ευθύνη έναντι της κοινωνίας. Και μη μας αφήσεις απ’ έξω. Είμαστε δίπλα σου, εθελοντές. Κάλεσε μας και δεν θα αποποιηθούμε των ευθυνών μας. Πιστεύουμε ότι έχεις τη δύναμη και τα κότσια να κάνεις, στο πλαίσιο και στ’ όνομα των αξιών που πρεσβεύεις. Μαρία Θεμιστοκλέους».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]