ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΜΕΡΚΗΣ: «Όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ σωστά, όπως και ο τερματοφύλακας»


«Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με πάθος και κτυπάει οποιονδήποτε αντίπαλο» δήλωσε ο Γιώργος Μερκής, εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, στην κάμερα του ΡΙΚ, μετά τη λήξη του αγώνα στον Πειραιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ
Το σχόλιο του για το παιχνίδι;

Ευχαριστούμε πάρα πολύ σαν ομάδα, σήμερα νομίζω κάναμε όλοι το καθήκον μας, είμαστε πολύ πειθαρχημένοι, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας, και συνήθως όταν γίνεται αυτό, κάτι καλό έρχεται και ήρθε η νίκη.

Για την συγκλονιστική τους προσπάθεια;

Ήταν ένα παιχνίδι πρόκληση για εμάς, παίζαμε με τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη έδρα, σίγουρα στα παιχνίδια των ομίλων, φημίζονται οι ομάδες για το παθός. Νομίζω και το ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει και στο παρελθόν, σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη πως παίζει με πάθος και τα κτυπάει οποιοδήποτε αντίπαλο, αυτό κάναμε και σήμερα.

Για το γεγονός πως όλοι θα περίμεναν πως θα έπαιζαν κλειστά;

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν ήμασταν δειλοί, βγήκαμε μπροστά, κρατήσαμε μπάλα, σκοράραμε και μετά αμυνθήκαμε πάρα πολύ σωστά, μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ, μπορούσε όμως και ο Ολυμπιακός.

Δεν του επέτρεψες;

Σίγουρα όλη η ομάδα αμύνθηκε πάρα πολύ σωστά και ο τερματοφύλακας και έχουμε αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα το διπλό στο Καραϊσκάκη που για εμάς είναι πάρα πολύ σπουδαίο.

Για τον Ιντέγιε και για την καθοριστική φάση που γλύτωσε τον ΑΠΟΕΛ από βέβαιο τέρμα;

Είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής, είναι γρήγορος, δυνατός, πάρα πολύ καλός παίκτης, μπορεί να μην έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο μπορεί να ταλαιπωρήσει μια ολόκληρη άμυνα. Εντάξει στη φάση με το δοκάρι, έγινε μία λάθος απομάκρυνση, πήρε μια παράξενη κεφαλιά ο Ιντέγιε, βρήκα στο σωστό τάιμινγκ εκεί στο γκολπόστ, έκανα το κεφάλι, βρήκε η μπάλα στο δοκάρι, ήμουν τυχερός εκεί και γλυτώσαμε το γκολ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]