ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: Άρης - ΑΠΟΕΛ, να κάνουμε το καθήκον μας


Ο σημερινός αγώνας του ΑΠΟΕΛ, για την #5η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta, κόντρα στον Άρη Λεμεσού, που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο στις 19:00, είναι ο τελευταίος αγώνας πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον ΟΣΦΠ στον Πειραιά, για τον Β' όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.



Από την σημερινή συνάντηση ξεχωρίζουν οι απουσίες των Ντε Καμάργκο και Ορλάντι, δυο ποδοσφαιριστών που αποτελούν παίκτες πρώτης γραμμής για τον φετινό ΑΠΟΕΛ του Τόμας Κρίστιανσεν, με τον Δανό να ξεκινά τον Μπερτόλιο στη θέση του Ορλάντι, ενώ το βάρος της επίθεσης καλείται να επωμιστεί για ακόμα μια φορά ο μοναχικός καβαλάρης της γραμμής κρούσης του ΑΠΟΕΛ, ο νεαρός φορ Πιέρος Σωτηρίου.

Μπορεί στο βάθος του μυαλού μας να είναι η συνάντηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως ο σημερινός αγώνας στο Τσίρειο, θα πρέπει να είναι η άμεση προτεραιότητα όλων και η νίκη απόλυτα επιβεβλημένη, ιδιαίτερα μάλιστα αν αναλογιστούμε και τα χθεσινά αποτελέσματα, όπου η ΑΕΛ κέρδισε κατά κράτος τον Απόλλωνα πιάνοντας μόνη την κορυφή του Β.Π. ενώ η άλλη μεγάλη αντίπαλος μας στην μάχη για τον τίτλο ΑΕΚ, αναμένεται να έχει εύκολο απόγευμα κόντρα στην Ανόρθωση, αφού η Βαρωσιώτικη ομάδα ανάλωσε όλες της τις δυνάμεις για να αποσπάσει λευκή ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ στον τελευταίο εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Το πλάνο

Με πρώτη και σταθερή επιλογή τον Μπόϊ Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να ξεκινήσει την ενδεκάδα του ο Τ.Κ. ο Ολλανδός εξάλλου μετρά 4 λευκές φανέλες στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα στα 360 λεπτά που αγωνίστηκε.

Στην άμυνα η τετράδα των Μιλάνοφ - Καρλάο - Αστίθ και Λάγο, δεν φαίνεται να αλλάζει εκτός κι αν προτιμήσει τους Μερκή - Αλεξάνδρου στην θέση των Αστίθ - Λάγο ή και τον ένα εξ αυτών, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος για πρόστιμο από την μη χρησιμοποίηση δύο Κύπριων στην αρχική ενδεκάδα.

Την τριάδα στα ΧΑΦ αναμένεται να αποτελέσουν οι Μπερτόλιο - Μοράϊς και Βινίσιους, ενώ στα φτερά ο Γιαννιώτας με τον Βάντερ διατηρούν σταθερό προβάδισμα έναντι του Γιώργου Εφραίμ, με τον Στάθη Αλωνεύτη να περιμένει υπομονετικά των σειρά του, μετά τα 7 αγωνιστικά λεπτά κόντρα στην THE NEW SAINTS στην Ουαλία.

Μοναχικός καβαλάρης στην κορυφή της επίθεσης ο Πιέρος Σωτηρίου, απόντος του Ιγκόρ, ενώ ούτε και σήμερα φαίνεται να υπολογίζει τον νεαρό Χαραλάμπους ο Δανός κόουτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Σωτηρίου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (Πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - CARLAO - ASTIZ - LAGO
MORAIS (c)
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - BERTOLIO - VINICIUS - VANDER
ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Στο Τσίρειο στάδιο δεν θα ανοίξουν ταμεία για αγορά εισιτηρίων.
Δυνατότητα αγοράς online voucher μέχρι τις 15:00.
Η παραλαβή των εισιτηρίων στο γήπεδο για όσους έκαναν αγορά online voucher θα αρχίσει στις 17:30
Γενική είσοδος €10, παιδικό €1
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30

ΚΑΡΤΕΣ:
Οι κίτρινες κάρτες του ΑΠΟΕΛ: 1 Βάντερ Βιεϊρά, 1 Μπερτόλιο, 1 Καρλάο, 1 Γιαννιώτας, 1 Μερκής, 1 Αστίθ, 1 Μιλάνοφ, 1 Λάγο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής Ο Νεόφυτος Νεοφύτου, με βοηθούς τους Χριστάκη Σπανό (Α' Βοηθός Διαιτητής), Χρίστος Ε. Χρίστου (Β' Βοηθός Διαιτητής) και Νικόλα Αθανασίου (4ος Διαιτητής). Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Παναγιώτης Γερασίμου.

ΣΗΜΕΡΑ, Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου:
18:00 ΑΕΚ - Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)
19:00 Άρης - ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 2)
20:00 Αναγέννηση - Δόξας (Cytavision Sports 7)

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 202 Cytavision Sports 2.
      
LIVEstream: Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή περιγραφή, LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

ΑΡΗΣ:
O Πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους δήλωσε για το παιγνίδι:
«Θέλουμε το τρίποντο την Κυριακή ενάντια στον ΑΠΟΕΛ και είμαι σίγουρος ότι τα “πιράνχας” της ομάδας μας θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Σεβόμαστε τον αντίπαλο που τυγχάνει να είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά και εμείς διαθέτουμε μια ποιοτική ομάδα η οποία μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιοδήποτε. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μας θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο και να είναι σίγουροι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει ένα δύσκολο απόγευμα»

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 10 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ ως γηπεδούχο στο Τσίρειο στάδιο, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 7 νίκες, ο ΑΡΗΣ 1 ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.
25/09/16 ΑΡΗΣ ?-? ΑΠΟΕΛ
10/01/16 ΑΡΗΣ 1-2 ΑΠΟΕΛ
25/01/14 ΑΡΗΣ 1-3 ΑΠΟΕΛ
07/10/13 ΑΡΗΣ 1-0 ΑΠΟΕΛ
21/01/12 ΑΡΗΣ 0-1 ΑΠΟΕΛ
30/10/09 ΑΡΗΣ 0-2 ΑΠΟΕΛ
02/12/07 ΑΡΗΣ 2-2 ΑΠΟΕΛ
22/04/07 ΑΡΗΣ 2-3 ΑΠΟΕΛ
16/10/04 ΑΡΗΣ 0-3 ΑΠΟΕΛ
01/09/02 ΑΡΗΣ 1-3 ΑΠΟΕΛ
04/11/00 ΑΡΗΣ 2-2 ΑΠΟΕΛ

LIVE:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για το τελευταίο LIVE ΑΡΗΣ 1-2 ΑΠΟΕΛ στις 10 του Γεννάρη 2016
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]