ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΕΛ, για την πρωτιά στον όμιλο



Αυτό το έργο δεν το έχουμε ξαναδεί.

Η πρώτη επίσημη Ευρωπαϊκή σύγκρουση των δυο «ΘΡΥΛΩΝ» του Ελληνισμού, του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς από την μιά και του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας από την άλλη, είναι πλέον γεγονός. Αυτό το έργο δεν το έχουμε ξαναδεί.

Απόψε στις 22:05 το βράδυ, ο Ολυμπιακός Πειραιώς υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, για την πρωτιά στον Β' όμιλο του Γιουρόπα Λίγκ, σε ένα κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τα εισιτήρια του αγώνα να έχουν γίνει ανάρπαστα. Ο μεν ΑΠΟΕΛ ξεπούλησε όσα εισιτήρια του αναλογούσαν, ο δε Ολυμπιακός αναμένεται να ανακοινώσει sold-out εντός της ημέρας.

Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο αγώνα, καθώς και οι εξ Ελλάδος φίλαθλοι της ομάδας μας όπως και Κύπριοι φοιτητές, αναμένεται να βρεθούν σε άλλες κερκίδες του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφού δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. Ευχόμαστε να υπάρξει κόσμια συμπεριφορά όλων των φιλάθλων στις κερκίδες, χωρίς επεισόδια και χουλιγκανισμούς.

Το πλάνο:
Με δεδομένες τις απουσίες των Ντε Καμάργκο και Ορλάντι, το πλάνο του Κρίστιανσεν είναι λίγο πολύ αναμενόμενο, με τον Πιέρο Σωτηρίου να επιφορτίζεται μοναχός του το επιθετικό βάρος της ομάδας και τον Φακούντο Μπερτόλιο να παίρνει την θέση του Ανδρέα Ορλάντι στα ΧΑΦ, δίπλα από τον Βραζιλιάνο Βινίσιους.

Στο θέμα επιθετικού, ο Τ.Κ. δεν παρέλειψε χθες στην δημοσιογραφική διάσκεψη, να "φορτώσει" με έξτρα πίεση τον Πιέρο Σωτηρίου δηλώνοντας πως «αν βάλει ο ΠΙΕΡΟΣ 2 γκολ θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες»

Στα φτερά αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γιώργος Εφραίμ και Γιάννης Γιαννιώτας, με τους Στάθη Αλωνεύτη και Βάντερ Βιεϊρά να καραδοκούν για την αλλαγή ή ακόμα και για την αρχική θέση, ιδιαίτερα ο Βάντερ αν προτιμηθεί αντί του Γιώργου Εφραίμ.

Στην άμυνα θα έχουμε ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους ΚΑΡΛΑΟ και ΜΕΡΚΗ, με τους Μιλάνοφ και Λάγο να καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας. Ινάκι Αστίθ και Νεκτάριος Αλεξάνδρου θα αποτελέσουν την εναλλακτική επιλογή.

Στον άσσο, η σταθερότητα, η συνέπεια, η λευκή φανέλα και η προτίμηση αν θέλετε προς το πρόσωπο του από τον Τ.Κ., καθιστά τον Μπόϊ Βάτερμαν αδιαφιλονίκητο φαβορί για την θέση κάτω από τα γκολ-πόστ, με τον Ούρκο Πάρντο να καραδοκεί στον πάγκο για την επανεμφάνιση του στο στάδιο «Καραϊσκάκης» μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Pardo, Waterman.
Sergio, Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Laci, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Bressan, Παπαφώτης.
Πιέρος Σωτηρίου.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - ΜΕΡΚΗΣ - CARLAO - LAGO
MORAIS (c)
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - BERTOLIO - VINICIUS - ΕΦΡΑΙΜ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:: Paweł Gil (Πολωνός)
Βοηθός διαιτητής 1: Konrad Sapela (Πολωνία)
Βοηθός διαιτητής 2: Marcin Borkowski (Πολωνία)
Επιπρόσθετος βοηθός διαιτητής 1: Bartosz Frankowski (Πολωνία)
Επιπρόσθετος βοηθός διαιτητής 2: Daniel Stefański (Πολωνία)
4ος διαιτητής: Krysztof Myrmus (Πολωνία)
Παρατηρητής διαιτησίας UEFA: Christer Fällström (Σουηδία)
Κομισάριος UEFA: Andrew Shaw (Αγγλία)

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ HD.
logo-bottom Image result for ρικ hd

21.15 Europa League-Pre-game
22.05 Europa League- Ολυμπιακός Πειραιώς-AΠΟΕΛ
23.45 Εuropa League-Post Game
00.10 Europa League-Στιγμιότυπα

Ζωντανή γραπτή περιγραφή, LIVE του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε ταυτόχρονη ενημέρωση με όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

ΚΑΡΤΕΣ:
Νούνο Μοράϊς 1, Βινίσιους 1. (Astana)

ΣΤΟΛΕΣ:
Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ο ΑΠΟΕΛ με την κίτρινη

ΓΕΥΜΑ:
Γεύμα προς τιμή της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ παραχώρησε, η διοίκηση του Ολυμπιακού.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]