ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Futsal: Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ στις 20:30 χωρίς θεατές


 - Στο «Κίτιον» ταξιδεύει σήμερα ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ, για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στον εξ αναβολής αγώνα της πρεμιέρας. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγο της τιμωρίας από τα επεισόδια της πρεμιέρας στο Λευκόθεα.

Σήμερα ο αναβληθείς αγώνας με την Ανόρθωση

Στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση θα μεταβεί σήμερα ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του αναβληθείς αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών «Κίτιον» στις 20:30.

Έπειτα από 18 ημέρες λόγω Ευρώπης, η ομάδα μας επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις με εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Ανόρθωση. Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει αήττητος και στην 4η θέση με εννέα βαθμούς, με δυο παιχνίδια λιγότερα από την 1η ΑΕΛ και τρία από την 2η Ομόνοια.

Σήμερα θα φιλοξενηθεί από την 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και στοχεύει να φύγει από το «Κίτιον» με το τρίποντο, αφ ενός για να επιστρέψει με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα και αφ ετέρου να πλησιάσει την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή κ. Τόμι Χρυσοστόμου.  

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]