ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Futsal: Επόμενη στάση, «ΑΕΚ Σωτήρας»



Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου ΑΠΟΕΛ, μίλησε για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Σωτήρας, ο Νεόφυτος Λακούφης.

Στη Σωτήρα για τη δεύτερη νίκη (δηλώσεις Λακούφη)

Η δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες αποτελεί το μοναδικό στόχο του ΑΠΟΕΛ εν όψει του αποψινού (20:00) παιχνιδιού με την ΑΕΚ Σωτήρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα με την Ανόρθωση αναβλήθηκε  και θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Η ομάδα μας θα μεταβεί στη Σωτήρα για να διπλασιάσει τις νίκες της και να αποκτήσει την απαραίτητη ψυχολογία και δυναμική για τη δύσκολη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Τόμι Χρυσοστόμου. Επιστρέφει από τραυματισμό ο Αβραάμ Παρασκευάς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


Ο Νεόφυτος Λακούφης 
«Πάμε στη Σωτήρα με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ακολουθεί το ντέρμπι με την Ομόνοια, ωστόσο το μυαλό μας είναι στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Σωτήρας. Θα αγωνιστούμε σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο γήπεδο λόγω του μεγέθους του, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και αισιοδοξούμε ότι θα επιστρέψουμε με το τρίποντο».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]