ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Futsal: Φινάλε με νίκη χωρίς αντίκρυσμα


Φινάλε με νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε 6-5 την πρωταθλήτρια Σλοβακίας Pinerola, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις του στο main round του  Uefa Futsal Cup. Η νίκη του ΑΠΟΕΛ με 6-5 επί των Σλοβάκων, άφησε την ομάδα μας στην 3η θέση με 4 βαθμούς, όσους και η Ρουμανική  Targu Mures που ανέβηκε στη 2η θέση με καλύτερη διαφορά τερμάτων, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για το ΕΛΙΤ ράουντ. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την πρόκριση στην βαθμολογική κατάταξη λόγο μεγάλης αρνητικής διαφοράς τερμάτων, αφού η περιποιημένη 7άρα από την Chrudim αποδείχτηκε καταστροφική.

Ο  άλλος αγώνας ανάμεσα στην Targu Mures και τη διοργανώτρια Chrudim έληξε με 0-3 υπέρ των Τσέχων.

Τελική Βαθμολογία:

Στατιστικά αγώνα:


Το ρεπορτάζ αγώνα:

Μια νίκη και μια ισοπαλία απέναντι στα μεγαθήρια

Σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΑΠΟΕΛ σε βάρος της πρωταθλήτριας Σλοβακίας Pinerola Bratislava με 6-5 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Main Round στο UEFA Futsal Cup. Η ομάδα μας, δυστυχώς αποκλείστηκε, αφού χρειαζόταν τη νίκη με αρκετά τέρματα και ταυτόχρονα ήττα της Targu Mures από την FK ERA-PACK Chrudim προκειμένου να καλυφτεί η διαφορά στα τέρματα και να προκριθεί στην επόμενη φάση. Εντούτοις, το τρίποντο της ομάδα μας με μόλις ένα τέρμα διαφορά και η νίκη της διοργανώτριας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ρουμανίας με 3-0 στέρησαν από τον ΑΠΟΕΛ την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι η ομάδα μας ταξίδεψε στην Τσεχία ως το αουτσάιντερ του ομίλου, με την χαμηλότερη βαθμολογία όμως, αποκόμισε τέσσερεις βαθμούς απέναντι στα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού Φούτσαλ. Ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε μπόλικες και χρήσιμες εμπειρίες, οι οποίες θα βοηθήσουν την ομάδα να μεγαλώσει περισσότερο. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις και στόχος είναι η διατήρηση των κεκτημένων.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε καλύτερα τον αγώνα και στο 6ο λεπτό ο Cristian Magno άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας. Στο 12’ η πρωταθλήτρια Σλοβακίας ισοφάρισε σε 1-1 και πέντε λεπτά μετά οι γαλαζοκίτρινοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με αυτογκόλ του Javnický. Οι Σλοβάκοι ισοφάρισαν στο ίδιο λεπτό και προηγήθηκαν για πρώτη φορά με 3-2 στο 19ο λεπτό, ενώ ο Χρίστος Χριστοδούλου στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου ημιχρόνου ισοφάρισε σε 3-3.

Η ομάδα μας προηγήθηκε 4-3 στο 25’ με τον Leo και πίεσε για να χτίσει διαφορά, αλλά αντί αυτού δέχθηκε δυο τέρματα στο 29’ και στο 33’ και είδε τις πιθανότητες να εξαντλούνται. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ δεν τα παράτησαν και με δυο γκολ, ένα από τον Leo (35’) και ένα από τον Nene (38’) γύρισε τον αγώνα σε 6-5.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]