ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την ΑΕΛ στο ντέρμπι κορυφής του φούτσαλ


Διεξάγεται σήμερα, το κεκλεισμένων των θυρών λόγο τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ, ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής, μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ, για το παγκύπριο πρωτάθλημα Φούτσαλ. Ο αγώνας θα γίνει στο Λευκόθεο. Ώρα έναρξης 20:00.

Βαθμολογία:

Έγινε χθες στα γραφεία της ΚΟΠ, η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου φούτσαλ, που έφερε τον ΑΠΟΕΛ αντιμέτωπο με την Ανόρθωση. Ο αγώνας είναι μονός και θα διεξαχθεί στις 28 του Νοέμβρη.

Το pre-post του αγώνα, από το Δ.Τ. του ΑΠΟΕΛ:
Μια η επιλογή απόψε (κεκλεισμένων των θυρών)

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ αποτελεί το μοναδικό στόχο του ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 20:00 και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο τα γυναικόπαιδα και οι συνταξιούχοι, λόγω τιμωρίας της έδρας.
Γενική είσοδος στα πέντε (5) ευρώ, απαραίτητη η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας.  

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς έναντι 18 της πρωτοπόρου και αήττητης ΑΕΛ, η οποία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Με βάσει τα πιο πάνω, η νίκη στο σημερινό παιχνίδι είναι η μοναδική επιλογή του ΑΠΟΕΛ προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη θέση και να έχει την ευκαιρία να ανέβει σ΄ αυτήν στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Απελευθέρωση.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Τόμι Χρυσοστόμου. Επιστρέφουν από τραυματισμό οι Παρασκευά και Λακούφης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]