ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με τον αγώνα Ελπίδα - ΑΠΟΕΛ, ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Futsal


Με την αναμέτρηση της Ελπίδας Αστρομετίτη με το ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται σήμερα η δράση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία και θα αρχίσει στις 20:45.

Με τον σημερινό αγώνα ολοκληρώνονται οι εκκρεμότητες του Πρωταθλήματος Futsal. Η εκκρεμότητα αφορά την 5η αγωνιστική και τότε το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ στο Main round της διοργάνωσης UEFA Futsal Cup.

Η Ελπίδα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την ΑΜΕΚ Καψάλου και ο ΑΠΟΕΛ από εντός έδρας ήττα με την ΑΕΛ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

PRE-POST
Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες

Άμεση επιστροφή στις νίκες είναι ο αδιαπραγμάτευτος στόχος του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Τασσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία" στις 20:45.

Η ήττα από την ΑΕΛ την περασμένη Παρασκευή στο Λευκόθεο πλήγωσε τον εγωισμό της ομάδας και ταυτόχρονα την πείσμωσε εν όψει συνέχειας.

Η τεχνική ηγεσία και οι παίχτες έκαναν την αυτοκριτική τους, εντόπισαν τα λάθη τους και παρουσιάζονται έτοιμοι για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πλησιάσουν τις προπορευόμενες ομάδες

Οι Ευρυπίδου, Ομήρου και Nene έμειναν εκτός αποτολής λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Τόμι Χρυσοστόμου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]