ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: ΑΠΟΕΛ - Απόλλων, Μονόδρομος η νίκη

#12η
Με την διεξαγωγή του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Απόλλων, το βράδυ στις 19:00 στο ΓΣΠ, ολοκληρώνεται η δωδέκατη αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta.

Μονόδρομος η νίκη..
Η ομάδα επέστρεψε από το μακρινό και κουραστικό ταξίδι στο Καζακστάν κι από έναν πολύ δύσκολο αγώνα με τα γνωστά γεγονότα. Ένα παιγνίδι που άφησε τα σημάδια του σε όλη την ομάδα, ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και όχι μόνο. Η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα αν θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τα νικηφόρα αποτελέσματα των αγώνων της ΑΕΚ και της ΑΕΛ μέσα στο Σαββατοκυρίακο, έριξαν την ομάδα από την 2η πίσω στην η 3η θέση, γεγονός που κάνει την νίκη να φαντάζει μονόδρομος για όλους στην γαλαζοκίτρινη οικογένεια.

Το πλάνο..
Σήμερα αναμένεται να έχουμε την  επιστροφή του Ούρκο Πάρντο κάτω από τα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ, μετά τα παιδαριώδη γκολ που δέχθηκε στην Αστάνα ο Μπόϊ Βάτερμαν και όχι μόνο. Μπορεί τα λάθη του στην Αστάνα να μην μας κόστισαν τελικά, όμως τα γελοία γκολ που δέχθηκε φέτος στην Ευρώπη, κόστισαν αρκετό χρήμα και βαθμούς στην ομάδα.
Στην τετράδα της άμυνας, θα έχουμε την αλλαγή Αστίθ - Μερκή, μόνο σε περίπτωση που ο Γιώργος είναι απόλυτα έτοιμος αφού επιστρέφει από τραυματισμό.
Στα ΧΑΦ αναμένεται να παίξει ένας εκ των Μπερτόλιο και Ορλάντι, ενώ στα άκρα ίσως ο Τ.Κ. να ξεκινήσει το παιγνίδι με τους Εφραίμ και Βάντερ, με τους Γιαννιώτα και Στάθη να έχουν εξίσου τις ίδιες πιθανότητες με τους δύο πρώτους, για να αρχίσουν το παιγνίδι.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Ιωάννου, Astiz, Μερκής.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Orlandi, Bressan.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ: Σωτηρίου, De Camargo.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
PARDO
MILANOV - CARLAO - ΜΕΡΚΗΣ - LAGO
MORAIS
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - VINICIUS - BERTOLIO - ΕΦΡΑΙΜ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Δημήτρης Μασιάς, με βοηθούς τους Αθηνόδωρο Ιωάννου και Νίκο Καλησπέρα. 4ος διαιτητής ο Κώστας Ψευδιώτης και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Μιχάλης Αργυρού.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:30.
Τιμές: κανονικό €15, μαθητικό €10 και παιδικό €1.
Προπώληση από το διαδίκτυο μέχρι τις 19:00.
Από το ORANGE SHOP μέχρι τις 15:00.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Κλικ εδώ για τα αστυνομικά μέτρα της σημερινής αναμέτρησης.
Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

ΚΑΡΤΕΣ:
3 Αστίθ. Από 2 κίτρινες κάρτες έχουν οι Μιλάνοφ, Μπερτόλιο, Καρλάο, Βάντερ και Γιαννιώτας.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή LIVE περιγραφή, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ:
Εκτός από τους ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΚΡΙΔΗ, DUDU και ΨΥΧΑΣ, που έμειναν εκτός αποστολής, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Εμάνουελ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 9 τελευταίους αγώνες που έδωσαν οι 2 ομάδες για το πρωτάθλημα, με τον ΑΠΟΕΛ ως γηπεδούχο στο ΓΣΠ, ο πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ μετρά 6 νίκες και 1 ήττα, ενώ δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα: 15-8.

28/11/16 ΑΠΟΕΛ ?-? ΑΠΟΛΛΩΝ
02/04/16 ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΠΟΛΛΩΝ
05/12/15 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΑΠΟΛΛΩΝ
21/03/15 ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΠΟΛΛΩΝ
21/02/15 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΠΟΛΛΩΝ
29/03/14 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΠΟΛΛΩΝ
09/02/14 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΑΠΟΛΛΩΝ
30/09/12 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΠΟΛΛΩΝ
29/01/12 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΑΠΟΛΛΩΝ
30/01/11 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΑΠΟΛΛΩΝ
30/1/2011

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]