ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με καλή ψυχολογία στη Λεμεσό για το διπλό | Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 19:00


 - Στην Λεμεσό ταξιδεύει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει την Απόλλωνα, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.
 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 19:00 Cytavision)
Ο Απόλλωνας βρίσκεται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 7 βαθμούς (όσους και η ΕΘΑ).
Ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ, και θα κυνηγήσει το νέο θετικό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και το πρώτο διπλό εκτός έδρας, για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.



PRE-POST - Στη Λεμεσό για το πρώτο διπλό.

Στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα θα μεταβεί σήμερα ο ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Απόλλων-Αρένα» στις 19:00. Τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Cytavision Sports 1 .

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από δυο συναπτές νίκες στο πρωτάθλημα και πάει στη Λεμεσό με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφ' ετέρου για να διευρύνει το νικηφόρο σερί και να παραμείνει στη 2η θέση της βαθμολογίας και αφ' ετέρου για να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, γεγονός που λειτούργησε θετικά στους καλαθοσφαιριστές να προετοιμαστούν κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και πλην του Μπράντον Μόμπλεϊ (βρίσκεται στις ΗΠΑ), οι υπόλοιποι παίχτες βρίσκονται στη διάθεση του κ. Δημήτρη Κουστένη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]