ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ στην πρεμιέρα του Β' γύρου


Έναρξη του δευτέρου γύρου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας έχουμε σήμερα με τον ΑΠΟΕΛ να υποδέχεται στο Λευκόθεο την Πετρολίνα ΑΕΚ σε ένα παιγνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

ΑΠΟΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ (Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου – 19:00 – Cytavision)

Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πετρολίνα ΑΕΚ, στην τρίτη φετινή επίσημη τους συνάντηση, αφού αναμετρήθηκαν ξανά για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ και για μία φορά για το Πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια, Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος κόντρα στην ΑΕΚ, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

PRE-POST
Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει σήμερα την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00.

Η ομάδα μας στοχεύει να διευρύνει το νικηφόρο εντός έδρας σερί σε τέσσερεις αγώνες και να μπει με τον καλύτερο τρόπο στο δεύτερο γύρο της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Τα δεδομένα είναι δύσκολα, ωστόσο η ομάδα είχε τον απαραίτητο χρόνο να ξεκουραστεί και συνάμα να προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να φέρει σε πέρας την αποστολή της.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Brandon Mobley, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα του. Οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Δημήτρη Κουστένη.

• Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ, δωρεάν για τα παιδιά κάτω των 12 ετών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]