ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Καλές γιορτές και καλή Πρωτοχρονιά.. σας περιμένουμε στο γήπεδο»


Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομου Πετρίδη, με αναφορά στους στόχους της ομάδας, στο γηπεδικό των ακαδημιών, αναβάθμιση του Αρχαγγέλου και το κάλεσμα στον κόσμο.

Πρωτοχρονιάτικος χαιρετισμός προέδρου Δ.Σ Πρόδρομου Πετρίδη

 Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, όλης της ποδοσφαιρικής ομάδας και του τεχνικού επιτελείου,   εύχομαι σε όλους σας να έχετε υγεία και ευτυχισμένο νέο έτος. Το 2017 να είναι γεμάτο από χαρές και γαλαζοκίτρινες επιτυχίες.

Πέρσι τέτοια εποχή ως διοίκηση είχαμε υποσχεθεί ότι θα κάναμε ότι είναι δυνατό για να αποτελεί το 2016, ένα έτος αναφοράς. Θέλω να πιστεύω ότι μετά από την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και την ιστορική πρόκριση στους "32" του UEFA Europa League, ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε και το συμβολικό έτος των 90 χρόνων θα έχει πλέον την δική του ιδιαιτερότητα.

Βεβαίως για εμάς του ΑΠΟΕΛίστες, ο συμβιβασμός με τις επιτυχίες του παρελθόντος δεν υφίσταται. Κάθε αρχή ενός νέου έτους είναι και η αφορμή για να θέτουμε νέους στόχους ακόμα πιο μεγάλους. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που μπορώ να αναφέρω ότι αγωνιστικά, η ομάδα μας βρίσκεται μέσα στους στόχους της που είναι η κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και ενώπιον μιας μοναδικής πρόκλησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Όμως το αγωνιστικό δεν είναι το μοναδικό στο οποίο δουλεύουμε ως διοικητικό συμβούλιο. Έχουν τεθεί και κάποιοι άλλοι στόχοι, οι οποίοι θα αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την ομάδα που αγαπούμε και υπηρετούμε. Κάποιοι από αυτούς τους στόχους είναι κοντά στην υλοποίηση τους.
Ο ένας ήταν η δημιουργία ενός ιδιόκτητου γηπέδου της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ. Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που αναφέρω ότι μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, οι αγωνιστικές μας ομάδες θα αγωνίζονται πλέον στην δική τους έδρα.

Έχουμε επίσης ξεκινήσει τις διεργασίες για πλήρη αναδόμηση του προπονητικού κέντρου Αρχάγγελος. Έχουμε ήδη ολοκληρώσει με την προσφοροδότηση και προχωρούμε πλέον με τις απαραίτητες ενέργειες. Οι εγκαταστάσεις του Αρχαγγέλου θα διπλασιαστούν σε τετραγωνικά μέτρα και θα προσφέρουν στην ποδοσφαιρική ομάδα όλα όσα χρειάζεται.

Ευελπιστούμε με την αποπεράτωση του ότι θα μπορούμε να επικαλούμαστε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει τις προπονητικές εγκαταστάσεις που του αρμόζουν και έτσι η ομάδα θα πάει ένα ακόμα βήμα πιο μπροστά.

Υπάρχουν και κάποιες άλλες ενέργειες που ήδη τροχοδρομούνται και που έχουν ως ορίζοντα κάποιους πιο μακροπρόθεσμους αλλά και πολύ σημαντικούς στόχους όμως θα αναφερθώ σε αυτές στον κατάλληλο χρόνο.

Καλές γιορτές, να έχετε μια καλή Πρωτοχρονιά, ένα νέο έτος γεμάτο υγεία και επιτυχίες. Εμείς σας περιμένουμε στο γήπεδο. Η ομάδα θα είναι εκεί, συνεπής στους στόχους της και θα περιμένει την συμπαράσταση σας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]