ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Ο απολογισμός μας στην αγωνιστική είναι θετικός»


Στον ραδιοσταθμό του Super ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι σε ότι αφορά την εμφάνιση της ομάδας, έβγαλε δείγμα ποιότητας. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε και να τελειώσουμε από νωρίς το τρίποντο και από εκεί και πέρα συνεχίσαμε την καλή παρουσία, αν και χαλαρώσαμε κάπως. Είναι τρεις σημαντικοί βαθμοί. Ο απολογισμός μας στην αγωνιστική είναι θετικός».

Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

«Είναι ένα φαινόμενο που έχει τις δικές του ποδοσφαιρικές εξηγήσεις, κυρίως λόγω του φόρτου παιχνιδιού. Η πραγματικότητα όμως είναι πέραν του αγώνα την ΑΕΛ που δεν ήμασταν καλοί, στα υπόλοιπα αδικούμαστε από το αποτέλεσμα».

Για τον απόηχο του αγώνα:

«Νομίζω ότι αυτό αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. Έχουμε ζήσει αρκετές φορές να ακούμε διάφορα μετά από ντέρμπι με την Ομόνοια. Δικαιωνόμαστε σε ότι αφορά την αντίληψη που είχαμε για τον συγκεκριμένο κανονισμό. Είναι ξεκάθαρος. Δεν υπήρχε διαφορετικότητα για την αποβολή».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:

«Εγώ και να προσπαθήσω να κοιτάξω πίσω, Κύπριο ποδοσφαιριστή 23 χρονών να είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, δεν βρίσκω. Είναι η εξαίρεση του κανόνα».

Για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό:

«Δεν υπάρχουν πλέον εισιτήρια που είναι διαθέσιμα. Είναι ουσιαστικά η διαδικασία μεταφοράς των ατόμων που ήταν στη νότια κερκίδα στις υπόλοιπες».

Για την προπόνηση:

«Σήμερα είχαμε μια ιδιαίτερη προπόνηση. Ουσιαστικά ήταν μέσα σε ανοικτό ωράριο για να πραγματοποιήσουν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Αυτό δεν μπορεί να μας ξεκαθαρίσει ακριβώς το θέμα των τραυματισμών που προέκυψαν.  Ελπίζουμε πως δεν θα έχουμε αγωνιστικά προβλήματα στη συνέχεια».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]