ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

LIVE η συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Thomas Christiansen.

Ζωντανά [Pre-match] η συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Thomas Christiansen.




Όσα είπε ο κ. Κρίστιανσεν:

Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις για:

Τον Καρλάο: «Έχουμε ακόμη μία προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε, όμως τώρα είναι όλοι διαθέσιμοι εκτός από τον Αστίθ. Έχουμε κάποια προβλήματα όμως θα αποφασίσω μετά την προπόνηση ποιους θα επιλέξω μετά το παιχνίδι».

Τα ρεκόρ του ΑΠΟΕΛ αν νικήσει αύριο: «Αν πάρουμε ένα βαθμό σημαίνει ότι τερματίζουμε στην πρώτη θέση και είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα, στον κόσμο, όμως είναι στατιστικά που θα τα θυμόμαστε και δεν παίζουν ρόλο στο επόμενο παιχνίδι».

Το αν ανησυχεί για κάτι από τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά όπως και στην Αθήνα, εκεί πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αύριο αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, το καλό είναι πως αγωνιζόμαστε χωρίς πίεση, όμως θέλουμε τη νίκη για την πρωτιά του ομίλου».

Κρίστιανσεν: "Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά όπως το πρώτο παιχνίδι μ' ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα. Αύριο παίζουμε στην έδρα μας κοντά στον κόσμο μας. Οφείλουμε να παίξουμε για τη νίκη και την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου"

17:20
"Αν πάρουμε τον ένα ή τους τρεις βαθμούς τερματίζουμε πρώτοι. Θα είναι πολύ σημαντικό για το σύλλογο και την ιστορία, θα κρατήσουν μία καλή ανάμνηση"

17:19
"Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση, έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές πέραν από τον Αστίθ που είναι τιμωρημένος. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, θα επιλέξω μετά την προπόνηση αυτούς που θα αγωνιστούν και θα είναι αύριο αποστολή".

17:18
Κρίστιανσεν: "Ο Στάθης είπε ότι αύριο πάμε για τη νίκη. Αν πάμε σκεπτόμενοι την ισοπαλία θα είναι ριψοκίνδυνο να κυνηγάμε αυτό το αποτέλεσμα. Αν στην εξέλιξη του αγώνα έρθει η ισοπαλία συνεπώς και δεν θα μας αφήσει δυσαρεστημένους"

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στάθης Αλωνεύτης:

17:15
Αλωνεύτης: "Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, παίζουν 2 πολύ καλές ομάδες, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία ελληνική ομάδα. Και οι δύο θα κάνουν καλό παιχνίδι, ο καλύτερος ας κερδίσει. Αγωνίζονται οι δύο ομάδες που έχουν προκριθεί, αφαιρείται λίγο βάρος τ' ότι προκριθήκαμε και οι δύο, αμφότεροι όμως θέλουμε την πρώτη θέση. Ελπίζουμε να είναι ο ΑΠΟΕΛ με μία καλή εμφάνιση"

17:14
Αλωνεύτης: "Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, πόσο μάλλον το αυριανό.
Εμείς κατεβαίνουμε στο παιγνίδι για να πάρουμε το τρίποντο και να κρατήσουμε την πρώτη θέση.
Εύχομαι να γίνει 1 καλό παιγνίδι και από τις 2 ομάδες, και να κερδίσει ο καλύτερος, εύχομαι ο καλύτερος να είναι η ομάδα μου».
Τα κίνητρα, εκτός από το οικονομικό, είναι να πάρουμε τη πρώτη θέση και να κληρωθούμε στους δυνατούς τις επόμενης φάσης».
Πάνω από όλα ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να μπαίνει στο γήπεδο και να κερδίζει».



***Όλες οι φωτογραφίες στο apoelgroup photo gallery google+***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]