ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Ερμής - ΑΠΟΕΛ | Μας περιμένει δύσκολο παιγνίδι


Τον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα του, δίνει σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο ΑΠΟΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα των Παναγιώτου - Φανιέρου, Ερμή Αραδίππου. Ένας πολύ δύσκολος αγώνας, που για να κερδηθεί, δεν πρέπει να υποτιμηθεί καθόλου από τους ποδοσφαιριστές μας. Η τριπλή συγκατοίκηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ΑΕΚ και ΑΕΛ, δεν επιτρέπει χαλαρότητα ούτε επιπολαιότητα. Θέλει σοβαρό και μυαλωμένο παιγνίδι για να πάρει τους 3 βαθμούς που είναι ο σταθερός στόχος.

Η επιστροφή των Μιλάνοφ και Καρλάο στην ομάδα, λύνει σε μεγάλο βαθμό τον προβληματισμό του Τόμας Κρίστιανσεν για την αμυντική διάταξη της ομάδας και βάζει τον Δανό τεχνικό σε ευχάριστο δίλημμα ως προς το ποιος θα πλαισιώσει τον Καρλάο στο κέντρο της άμυνας, Αστίθ ή Μερκής?

Στην ομάδα έχει επιστρέψει κι ο Ρομπέρτο Λάγο μετά από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Όμως ο κ. Κρίστιανσεν δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του Ισπανού, όχι πριν να είναι 100% απόλυτα έτοιμος, εξάλλου η παρουσία του Αρχηγού Νεκτάριου Αλεξάνδρου στη συγκεκριμένη θέση, διασφαλίζει απόλυτα το αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας.

Από τα φτερά της ομάδας θα απουσιάζει ο Στάθης Αλωνεύτης, που έμεινε εκτός αποστολής για πρόβλημα που αποκόμισε στα τελευταία 25 λεπτά που αγωνίστηκε, στο παιγνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Ως εκ τούτου ο κ. Κρίστιανσεν προσανατολίζεται να ρίξει στο παιγνίδι, από την αρχή, τους Γιαννιώτα και Εφραίμ, βάζοντας ουσία στην ταχύτητα των δύο άκρων, παρά στην λύση με τον Βάντερ, που γίνεται πιο ουσιαστικός όταν μπαίνει στο παιγνίδι ως αλλαγή, παρά όταν ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα.

Ακόμα ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Κρίστιανσεν είναι η επιλογή που έχει να κάνει ανάμεσα σε Μπερτόλιο και Ντε Καμάργκο. Θα βάλει για παρτενέρ του Πιέρου τον Ιγκόρ, με τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω από τον νεαρό φορ, ή θα προτιμήσει να τοποθετήσει τον Μπερτόλιο δίπλα από τον Βινίσιους? Η συγκεκριμένη εναλλαγή των Ιγκόρ και Μπερτόλιο, λειτούργησε αποτελεσματικά στα δύο νικηφόρα παιγνίδια με την Ανόρθωση και την Ομόνοια.

ΕΡΜΗΣ - ΑΠΟΕΛ, #15η αγωνιστική πρωτάθλημα Cyta, Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, 18:00

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo, Waterman.
Αμυντικοί: Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Ιωάννου, Μερκής.
Μέσοι: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Orlandi, Bressan, Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Σωτηρίου, De Camargo.
Εκτός αποστολής: Αλωνεύτης

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Milanov - Carlao - Astiz - Αλεξάνδρου (c)
Morais
Γιαννιώτας - Vinicius - Εφραίμ
Σωτηρίου - De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής στο «ΠΑΠ» ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Λεόντιος Τράττος με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Τζιωρτζή Όμηρο και Β' βοηθό τον Σάββα Γεώργιο.
4ος Διαιτητής ο Τοκκαρής Ιάκωβος και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Σκαπούλλης Χρίστος.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των 3 κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Αστίθ και Μπερτόλιο.
Από 2 έχουν οι Εφραίμ, Μιλάνοφ, Βάντερ, Γιαννιώτας και Μοράϊς.
Ο Καρλάο έχει εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής, από τις 4 κίτρινες κάρτες.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Η κερκίδα για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ είναι η Δυτική.
Άνοιγμα εισόδων 16:45.
€15 κανονικό, €10 μαθητικό και €1 το παιδικό.
Από το διαδίκτυο ή το orange shop μέχρι τις 14:00.
Δεν θα λειτουργήσει ταμείο στο γήπεδο.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή LIVE περιγραφή, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΕΡΜΗΣ:
Ο Ερμής βρίσκεται στην 7η θέση του Β.Π. με 20 βαθμούς σε 14 αγώνες. Πέτυχε 6 νίκες, 6 ήττες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία ομάδα που κέρδισε ήταν η ΑΕΖ με 2-1 στο ΠΑΠ για την 11η αγωνιστική.

LIVE:
Η ζωντανή γραπτή περιγραφή, LIVE, του 1ου αγώνα στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ 3-0 Ερμής.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Σε 7 αγώνες, τα τελευταία 6 χρόνια, με τον Ερμή εκτός έδρας, η Αραδιπιώτικη ομάδα έχει 2 νίκες και ο ΑΠΟΕΛ 5. Κανένας αγώνας δεν έληξε ισόπαλος. Τα τέρματα 9-18.
17/12/16 - Ερμής ?-? ΑΠΟΕΛ
22/08/15 - Ερμής 1-5 ΑΠΟΕΛ
24/05/15 - Ερμής 2-4 ΑΠΟΕΛ
20/12/14 - Ερμής 2-1 ΑΠΟΕΛ
23/03/14 - Ερμής 1-2 ΑΠΟΕΛ
19/10/13 - Ερμής 2-0 ΑΠΟΕΛ
03/03/12 - Ερμής 1-4 ΑΠΟΕΛ
12/12/10 - Ερμής 0-2 ΑΠΟΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ:
Η αγωνιστική σήμερα :
16:00 ΑΕΚ - Εθνικός
16:00 Ομόνοια - Αναγέννηση
17:00 ΑΕΛ - Δόξα
18:00 Ερμής - ΑΠΟΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]