ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τροπαιούχος στην παράταση η REAL, έστω κι αν… καρδιοχτύπησε


Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων: Τροπαιούχος στην παράταση η REAL.

Έστω κι αν… καρδιοχτύπησε, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, για δεύτερη φορά στην ιστορία της (πέμπτη συνολικά, αν προσμετρήσουμε και τα τρία Διηπειρωτικά που έχει κερδίσει).

Οι «μερένγκες» χρειάστηκαν παράταση για να επιβληθούν 4-2 των Κασίμα Άντλερς στη Γιοκομάχα και στέφθηκαν πρωταθλητές κόσμου, επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2014.

Το γρήγορο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 9ο λεπτό προμήνυε ένα εύκολο έργο για την ισπανική ομάδα, όμως η συνέχεια ήταν διαφορετική. Οι Ιάπωνες με δύο γκολ του Σιμπασάκι (44΄ και 52΄) ανέτρεψαν την κατάσταση και προηγήθηκαν 2-1, για να ισοφαρίσει στο 60΄ ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι. Η «βασίλισσα» δημιούργησε στη συνέχεια σωρεία ευκαιριών, όμως ο 37χρονος τερματοφύλακας Χιτόσι Σογκαχάτα κράτησε το 2-2 και στα τελευταία λεπτά του κανονικού αγώνα οι Κασίμα Άντλερς είχαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν και να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη, αλλά ο Νάβας κράτησε τη Ρεάλ «ζωντανή».

Έτσι, δεν τα κατάφεραν και ο τελικός οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ανέλαβε δράση ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με δύο γκολ του Πορτογάλου (97΄ και 104΄), κι ενώ ενδιάμεσα οι Ιάπωνες είχαν δοκάρι με τον Σουζούκι, η Ρεάλ έφτασε στη νίκη και επιστρέφει από την Απω Ανατολή με το «στέμμα» της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]