ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Ε.Ν. Παραλιμνίου, στις 15:00 στο Λευκόθεο


ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Σάββατο 14 Ιανουαρίου - 15:00 Cytavision)


Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πρώτο παιχνίδι χρονικά για την 11η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η ΕΝΠ είναι μία θέση πιο κάτω με ένα βαθμό λιγότερο. Από την μία ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει την νίκη για να μπορέσει να ανοίξει την διαφορά από την 4η θέση και να μπορέσει στην συνέχεια να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο. Από την άλλη οι «βυσσινί» θέλουν να φτάσουν τον ΑΠΟΕΛ στην βαθμολογία στην 3η θέση, κάτι που θα το επιτύχουν με επιτυχία μέσα στην Λευκωσία. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Πάνοπλος για τη νίκη


Ποδαρικό με το δεξί στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision Sports 7.

Οι δυο απανωτές νίκες σε βάρος της ΕΘΑ και της Telekom Bonn, ανέβασαν κατακόρυφα τη ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών του Δημήτρη Κουστένη, οι οποίοι σήμερα απέναντι στην Ένωση στοχεύουν να τριτώσουν το καλό στο 2017.

Η τεχνική ηγεσία προσπάθησε στις δυο προπονήσεις που ακολούθησαν της υπερπροσπάθειας της προηγούμενης Τετάρτης να αποφορτώσει τους καλαθοσφαιριστές από την κούραση και να τους παρουσιάσει έτοιμους για τη νίκη. Μια νίκη που εάν τελικά έρθει θα διατηρήσει την ομάδα στην 3η θέση και θα της επιτρέπει να κοιτάξει τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Κουστένη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γρηγόρης Παντούρης, ο οποίος ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]