ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΕΘΑ – ΑΠΟΕΛ, Να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2017


Στην Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος και τελευταίος χρονικά αγώνας για την 10η αγωνιστική, με την ΕΘΑ να υποδέχεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Έγκωμης βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς (όσους και ο Απόλλωνας που είναι στην 6η θέση). O ΑΠΟΕΛ, που προέρχεται από την ήττα και την καλή εμφάνιση στην Αυστρία, είναι 3ος στην βαθμολογία με 13 βαθμούς (όσους και η ΕΝΠ που είναι στην 4η θέση) και έχει φυσικά ως στόχο να εδραιωθεί στην 3η θέση και να μπορέσει μετέπειτα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο, για να ανέβει βαθμολογικά.

ΕΘΑ – ΑΠΟΕΛ (Κυριακή 8/1 – 18:00)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


PREMATCH: Να επιστρέψει στις επιτυχίες

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΘΑ είναι αυτοσκοπός για τον ΑΠΟΕΛ αφ' ενός για να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2017 και αφ' ετέρου για να επιστρέψει στις επιτυχίες και να κοιτάξει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και θα διεξαχθεί στο «Ελευθερία» στις 19:00.

Η ομάδα μας επέστρεψε την Πέμπτη από την Αυστρία και παρά την κούραση επικεντρώθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημερινό παιχνίδι με την ΕΘΑ. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 4η θέση με παιχνίδι λιγότερο και χρειάζεται τη νίκη για να επανέλθει στην 3η θέση και να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των προπορευόμενων ομάδων (ΑΕΚ-Κεραυνός) που αγωνίζονται μεταξύ τους.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα. Εκτός ο τραυματίας Παντούρης και εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει ο Κασκίρης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]