ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πρόγραμμα αγώνων Ακαδημίας 21-22 Γενάρη 2017 | Βασιλόπιτα Ακαδημιών ΑΠΟΕΛ (βίντεο)


Πρόγραμμα Αγώνων Ομάδων Ακαδημίας 21-22/01/2017

Σάββατο 21/01/2017

Κ18 Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΕΛΙΩΝ / 14.30
Κ16 ΑΠΟΕΛ - Ε.Ν.Π.
ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ / 11.00 π.μ
Κ15 ΑΠΟΕΛ - Ε.Ν.Π.
ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ / 09.00 π.μ
Κ14 Ε.Ν.Π. - ΑΠΟΕΛ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΑΣΟΥ ΜΑΡΚΟΥ / 11.00 π.μ
Κ13 Ε.Ν.Π. - ΑΠΟΕΛ
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΤΑΣΟΥ ΜΑΡΚΟΥ / 09.00 π.μ


Κυριακή 22/01/2017
Κ21 Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ 
ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ / 14.30
Κ14 Προαιρετικό ΑΠΟΕΛ - Αγία Νάπα
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ / 09.00 π.μ


Κοπή βασιλόπιτας Αγωνιστικών ομάδων Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ




Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τη περασμένη Δευτέρα 16/01/2017, τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ στις εγκαταστάσεις της σχολής Pascal.

Το παρών τους έδωσαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κ. Αλέξης Ανδρεόυ και κ. Βαγγέλης Τσαγγαρίδης , οι οποίοι καλοσώρισαν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο και ευχήθηκαν σε αυτούς καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και φυσικά πολλές επιτυχίες με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα για το 2017!

Παράλληλα έστειλαν το μήνυμα ότι η ομάδα στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ακαδημίας επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε γηπεδικές εγκαταστάσεις, όπου αναμένεται η ολοκλήρωση τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακόμη με τη σειρά τους ο Γενικός Διευθυντής και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Γιώργος Μαρκίδης και κ. Zoltan Kovac, ευχαρίστησαν τους προπονητές για το δύσκλο έργο που επιτελούν και παρότρυναν τόσο τους ίδιους όσο και τους μικρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με υπομονή και επιμονή τη σκληρή δουλεία για επίτευξη των στόχων τους.

Οι ποδοσφαιριστές καθώς και οι προπονητές εκμεταλλευόμενοι την διεξαγωγή της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά ανταλλάζοντας ευχές μέσα σε κλιμά ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Ο νικητής του φλουριού (επίσημη φανέλα υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας) ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 18 Κωνσταντίνος Δημητρίου. 
Οι υπόλοιποι τυχεροί στις κληρώσεις που έγιναν για κάθε αγωνιστικό τμήμα ήταν οι ακόλουθοι: Κ21: Μιχάλης Παπακωνσταντίνου , Κ18: Αναστάσιος Νικάνδρου , Κ16: Γιώργος Θεοδοσίου , Κ15: Χάρης Σιακαλλής , Κ14: Μανώλης Χαραλάμπους , Κ13: Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους.

Θερμές ευχαριστίες προς τους χορηγούς της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ Εταιρεία Χαράλαμπος Πηλακούτας ΛΤΔ και Εταιρεία Α/φοι Λανίτη, την οποία εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο υπεύθυνος Τμήματος Μάρκετινγκ κ. Στέφανος Ανδρονίκου.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]