ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Περίπατος του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσις στο φούτσαλ 9-3 (Φώτος)


Νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης στο ντέρμπι του Futsal

Το ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη  με 9-3 επί της Ανόρθωσης στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Futsal και πλησίασε τις προπορευόμενες ομάδες, ανεβαίνοντας στην 3η θέση. 9-3 ήταν το σκορ για το ΑΠΟΕΛ που είχε προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο και έλεγχε τον αγώνα σε όλη τη διάρκεια του. Με τη σημερινή του νίκη το ΑΠΟΕΛ πλησίασε στους δύο βαθμούς τη δεύτερη Ανόρθωση (27 βαθμοί έναντι 25) ενώ η ΑΕΛ, που νίκησε χθες την ΑΕΚ Σωτήρας με 11-1,  έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 30 βαθμούς.

⚽️Τελικό αποτέλεσμα: ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 9-3 (Ιακώβου 2, Στυλιανού 2, Γιόνι, Λέο, Μάγκνο, Ομήρου, Πλατής)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
1. ΑΕΛ                  11 / 30β
2. ΑΝΟΡΘΩΣΗ    11 / 27β
3. ΑΠΟΕΛ            11 / 25β

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




MATCH REPORT: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο 2017


Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε εντυπωσιακά το 2017. Η ομάδα μας κέρδισε την Ανόρθωση 9-3 στο κεκλεισμένων των θυρών Λευκόθεο, ανέβηκε στην 3η θέση με 25 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από το σημερινό αντίπαλο της. Τα τέρματα σημείωσαν οι Ιακώβου 2, Στυλιανού 2, Λέο, Γιόνι, Μάγκνο, Ομήρου και Πλατής. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου και εν ενεργεία διεθνής τερματοφύλακας Kenneth Rakvaag.

Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και έλεγξε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του. Οι γαλαζοκίτρινοι εξαργύρωσαν την ανωτερότητα τους με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και έξι στην επανάληψη.

Προτού συμπληρωθούν τέσσερα λεπτά αγώνα ο Ομήρου από κοντά έβαλε την ομάδα μας σε θέση οδηγού, ενώ στο 9΄διπλασιάσε τα τέρματα της με τον Ιακώβου, ο οποίος «έσφιξε» τα δόντια και αγωνίστηκε. Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμι Χρυσοστόμου στο 17ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γιόνι πήραν προβάδισμα με 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να είναι καλύτερος από την Ανόρθωση και στο 27΄ο Γιόνι σημάδεψε το δοκάρι. Δυο λεπτά μετά ο αντίπαλος μείωσε σε 3-1, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στην ομάδα μας, η οποία στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχε ακόμη έξι τέρματα (Μάγκνο 30’, Ιακώβου 31’, Στυλιανού 32’, 33’ Λέο 34’ και Πλατή 37’), δέχθηκε δυο και κέρδισε 9-3.

Πρώτη εμφάνιση για τον εν ενεργεία διεθνή Νορβηγό τερματοφύλακα Kenneth Rakvaag












Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]