ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έπεσε μαχόμενος, BC Prienai 68-57 ΑΠΟΕΛ


Δεν άντεξε στη Λιθουανία. Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο ΑΠΟΕΛ, δεν μπόρεσε να αντέξει μέχρι τέλους και γνώρισε την ήττα από την Λιθουανική Πριενού Μπιρστόνο Βιτάουτας με 68-57 σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του FIBA Europe Cup. Σε αρκετά σημεία του αγώνα, κυρίως στο Α' ημίχρονο, η κυπριακή ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία, και διατηρούσε το προβάδισμα. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος.
Αποκλείστηκε με ψηλά το κεφάλι!

Ο ΑΠΟΕΛ έβαλε δύσκολα στην BC Prienai, αλλά ηττήθηκε στην Λιθουανία με 68-57 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της β’ φάσης του FIBA Europe Cup. Η ομάδα μας αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης με ψηλά το κεφάλι και πλέον επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις. Πρώτος σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ ο Μπάσεϊ με 18 πόντους, ακολούθησε ο Μόμπλεϊ με 14.

Οι καλαθοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ πήγαν στην Λιθουανία για να υπερβάλουν εαυτό απέναντι στην καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης και να κυνηγήσουν τις λιγοστές πιθανότητες που είχαν για πρόκριση στους «16» του FIBA Europe Cup.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά στο παρκέ της «Prienai Arena» και πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά, εκμεταλλεύτηκαν τα σημάδια κούρασης που εμφάνισαν οι καλαθοσφαιριστές μας στην τελευταία περίοδο και επικράτησαν με 68-57.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο, με τους καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη να απαντούν σta όλα τα καλάθια του αντιπάλου και να μην του επιτρέπουν να ξεφύγει στο σκορ (16-16).

Στη δεύτερη περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ είχε εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά και περιόρισε την εκ φύσεως επιθετική Prienai στους 12 μόλις πόντους. Επιθετικά η ομάδα πέτυχε 16 πόντους, όσους και στο πρώτο δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με το +4 (32-28).

Στην 3η περίοδο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τα ποσοστά ευστοχίας τους και πέρασαν μπροστά, χωρίς να καταφέρουν να επιβάλλουν πλήρως τον ρυθμό τους. Η ομάδα μας ήταν κοντά στο σκορ και πήγε στο τελευταίο δεκάλεπτο με μειονέκτημα τριών πόντων (53-50).

Δυστυχώς, η κούραση ελέω της υπερπροσπάθειας και των πολλών τρεξιμάτων εμφανίστηκαν και επηρέασαν την ανάπτυξη και την ευστοχία της ομάδας μας. Ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός και πήρε τη νίκη με 68-57.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 16-16, 28-32, 53-50, 68-57  

Δημήτρης Κουστένης: Μπράουν 7, Μύθιλλος, Κοιλαράς, Κούνας 4, Μπάσεϊ 18, Μπερνατόφσκι 7, Κασκίρης 2, Μόμπλεϊ 14, Ράιτ 5.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]