ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: Αναγέννηση - ΑΠΟΕΛ, Καινούργια χρονιά


Πρώτος αγώνας στη νέα χρονιά κι ο ΑΠΟΕΛ καλείται να ξεπεράσει το στραπάτσο του προτελευταίου αγώνα και την ισοπαλία με τον Ερμή (17/12), που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την πρώτη θέση, την μοναδική φορά που ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα και να πέσει πίσω στην 3η θέση με 2 βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΚ. Ούτε κι η δύσκολη νίκη πάνω στην Νέα Σαλαμίνα, που ακολούθησε, λειτούργησε σαν βάλσαμο, στην πληγή που άφησε ο Ερμής.

Τέτοιοι αγώνες με υποδεέστερους αντιπάλους κάνουν εύκολα την ζημιά στον ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα αν η ομάδα μας τους υποτιμήσει, τα παραδείγματα αρκετά, ενώ οι αντίπαλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα, αφού έτσι κι αλλιώς θεωρούν το παιγνίδι χαμένο. Αν όμως τους βγει μια ευκαιρία και μπει το γκολ, τότε ταμπουρόνουνται πίσω και προσπαθούν να διαφυλάξουν το βαθμολογικό όφελος που απρόσμενα αποκόμισαν, κάπως έτσι την πάθαμε, από τον ΕΡΜΗ και τον Απόλλωνα.

Καινούργια χρονιά.. 
Το σχήμα του Τόμας Κρίστιανσεν λίγο πολύ γνωστό, με τις θέσεις που παίζονται να είναι αυτές των άκρων, με τους 4 γουίνκερς του ΑΠΟΕΛ, Στάθης - Βάντερ - Γιαννιώτας και Εφραίμ, να έχουν τις ίδιες πιθανότητες να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα. Στο αριστερό άκρος της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Λάγο ενώ στην κορυφή θα έχουμε το δύδιμο Πιέρου - Ντε Καμάργκο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Pardo Urko, Waterman.
Αμυντικοί: Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Carlao, Astiz, Μερκής, Ιωάννου.
Μέσοι: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Bertoglio, Orlandi, Παπαφώτης.
Επιθετικοί: Σωτηρίου, De Camargo.
Εκτός αποστολής: Laci, Bressan, Παρασκευά.


ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
WATERMAN
MILANOV - CARLAO - ASTIZ - LAGO
ΕΦΡΑΙΜ - BERTOGLIO - VINICIUS - ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ
DE CAMARGO - ΣΩΤΗΡΙΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Γιώργος Νικολάου, με Α' Βοηθό Διαιτητή την Αγγέλα Κυριάκου και Β' Βοηθό Διαιτητή τον Πέτρο Πέτρου. 4ος Διαιτητής θα είναι ο Κυριάκος Χριστοδούλου και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Ανδρέας Δημητρίου.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των τριών κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Βάντερ, Αστίθ και Μιλάνοφ.
Από 2 κίτρινες έχουν οι Εφραίμ, Γιαννιώτας και Μοράϊς.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
18:00, Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου», Κερκίδα για φιλάθλους ΑΠΟΕΛ: Δυτική
Άνοιγμα εισόδων: 17:00, Ταμείο: ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Αγορά εισιτηρίων από το διαδίκτυο μέχρι τις 15:00 και από το orange shop 09:00-13:00 & 14:00-15:00.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 202 Cytavision Sports 2.
    
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

Ζωντανή γραπτή LIVE περιγραφή, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:
Η Αναγέννηση βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς νίκη, με 4 βαθμούς από 4 ισοπαλίες. Προπονητής της Δερυνειώτικης ομάδας είναι ο πρώην ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Σάββας Πουρσαϊτίδης, που αντικατέστησε τον Αδάμο Αδάμου. Με την Αναγέννηση αγωνίζονται ως δανικοί από τον ΑΠΟΕΛ, οι Ραφαήλ Αναστασίου και Γιώργος Χριστοδούλου.


LIVE:
Η ζωντανή γραπτή περιγραφή του αγώνα του πρώτου γύρου, ΑΠΟΕΛ 2-0 Αναγέννηση.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν 3 φορές από το 2000, με την Αναγέννηση ως γηπεδούχο. Νικητής και τις 3 φορές ο ΑΠΟΕΛ με συντελεστεί τερμάτων 1-8.
03/01/17 Αναγέννηση ?-? ΑΠΟΕΛ
17/03/12 Αναγέννηση 1-2 ΑΠΟΕΛ
03/04/04 Αναγέννηση 0-1 ΑΠΟΕΛ
01/04/00 Αναγέννηση 0-5 ΑΠΟΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ:
Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017
ΑΕΖ 17:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ
ΑΡΗΣ 17:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 18:00 ΑΠΟΕΛ
Α.Ε.Κ. 19:00 ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]