ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ και με καλή ψυχολογία κόντρα στην Prienai


Πανέτοιμος για την 5η αγωνιστική της Β’ Φάσης του FIBA Europe Cup είναι ο ΑΠΟΕΛ που ταξίδεψε στην Λιθουανία για να αντιμετωπίσει την Πριενού Μπιρστόνο, σε αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 18:30. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αρκετά καλή ψυχολογία, μετά και την μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη που σημείωσαν την προηγούμενη βδομάδα στην Λευκωσία, κόντρα στην γερμανική Τέλεκομ Μπάσκετς.

Αυτή θυμίζουμε πως ήταν και η πρώτη επιτυχία για την κυπριακή ομάδα για την Β’ φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η οποία καταγράφηκε σε μία ομάδα που μετρούσε μόνο νίκες στον όμιλο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Όσο αφορά την βαθμολογία στον όμιλο ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 4η θέση με πέντε βαθμούς, έχοντας μία νίκη και τρεις ήττες, όπως και η Ρεντγουέλ Γκάνερς, που είναι σε ισοβαθμία μία θέση πιο πάνω. Στην 1η θέση του ομίλου βρίσκεται η Τέλεκομ Μπάσκετς με 7 βαθμούς, μετρώντας τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στην 2η θέση με τα ίδια βαθμολογικά στοιχεία είναι η Πριενού Μπιρστόνο. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αγώνα που έγινε ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Πριενού Μπιρστόνο στην Λευκωσία, οι λιθουανοί έφυγαν με το διπλό, επικρατώντας με 75-69.


Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί  ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.


Υπέρβαση κόντρα στην καλύτερη επίθεση

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει την υπέρβαση στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με την λιθουανική BC Prienai προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «Prienai Arena» στις 18:30 ώρα Κύπρου και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα κανάλια της FIBA στο YouTube.

Η ομάδα μας μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Telekom Bonn μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά με μειωμένες πιθανότητες. Για να διατηρηθούν οι ελπίδες, οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη θα πρέπει να ξεπεράσουν και πάλι τον εαυτό τους και να κερδίσουν τη λιθουανική ομάδα με εφτά πόντους διαφορά. Πέραν αυτού, η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αν αναλογιστούμε ότι θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο παραγωγικές ομάδες του FIBA Europe Cup, η οποία διαθέτει την καλύτερη επίθεση (90,1 πόντους), μοίρασε τις περισσότερες ασιστ (24,5) και βρίσκεται στη 2η θέση στα ριμπάουντ (36,1).

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και άπαντες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]