ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Carlao: Εξετάσεις και αμέσως προετοιμασία για τον αγώνα της Torino με την Sassuolo


Σύμφωνα με την Ιταλική La Stampa, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, με το που φθάνει στο Τορίνο, αναμένεται να περάσει αμέσως από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα για την προετοιμασία, για τον επόμενο αγώνα της Τορίνο, με την Sassuolo.

Σύσσωμος ο Ιταλικός τύπος, όπως οι tuttosport.com / calcionews24.com / football-italia.net / calciomercato.com / ilsussidiario.net / okcalciomercato.it / calcio.com / sport.ilmessaggero.it και άλλες πολλές ιστοσελίδες, κάνουν εκτενή αναφορά, για την άφιξη του ΚΑΡΛΑΟ στην ομάδα του Τορίνο, με το όνομα του ΑΠΟΕΛ να έχει την τιμητική του σε όλα τα ρεπορτάζ.

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να εισπράξει, μέχρι τις 10 του Γενάρη, από την Τορίνο, μισό εκατομμύριο ευρώ*, ποσό που αφορά την ρήτρα αγοράς του Καρλάο.

Μπορεί το ποσό να ακούγεται δυσανάλογο με την αξία του ΚΑΡΛΑΟ, που σαφώς αξίζει πολύ περισσότερα, όμως, ήταν η απαίτηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή προς την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, βασικά παίχθηκε μεγάλο παιγνίδι με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Αλεχάντρο ντα Σίλβα, ότι για να δεχθεί να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου, θα έπρεπε το ποσό της ρήτρας εξαγοράς του, να μην είναι απαγορευτικό, για την όποια υποψήφια ενδιαφερόμενη νέα ομάδα, κάτι που γίνεται τώρα με την Τορίνο.

Αν μάλιστα λάβουμε σοβαρά υπόψη τι κυκλοφορεί εκεί έξω, τι ακούγεται και τι ψιθυρίζεται, θα τρελαθούμε, αφού γίνεται λόγος για άλλο μισό εκατομμύριο* στον Βραζιλιάνο ατζέντη, (σύνολο 1 εκατομμύριο). Δυστυχώς οι Μανατζερέοι ατζέντηδες, τα κάνουν αυτά τα παιγνίδια.

O ΑΠΟΕΛ, ΤΩΡΑ, χρειάζεται δύο κεντρικούς αμυντικούς, ένα 6αρι και έναν σέντερ φορ. Ας ελπίσουμε ότι με τα χρήματα του ΚΑΡΛΑΟ και του ΝΤΕΒΙ να τους φέρουμε... και να μην δούμε νέους Μπρεσσάν, Ορλάντιδες και τόσους άλλους!
.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]