ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ - Telekom Baskets, Μάχη κόντρα στο μεγάλο φαβορί του Ομίλου


Με την τελευταία προπόνηση στο Λευκόθεο, 🏀 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το βραδινό παιχνίδι κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, την Γερμανική Telekom Baskets, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής FIBA Europe Cup.

Έτοιμος για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του FIBA Europe Cup είναι ο ΑΠΟΕΛ, όπου θα υποδεχτεί σήμερα το βράδυ, 11 Ιανουαρίου στις 19:00, στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», την γερμανική Τέλεκομ Μπάσκετς, σε μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την Cytavision αλλά και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα του www.apoelgroup.com. Η κυπριακή ομάδα θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στην Β’ φάση του θεσμού, απέναντι σε μία αρκετά δυνατή ομάδα, η οποία μετράει το τρία στα τρία μέχρι στιγμής στον όμιλο.

Στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες στην Γερμανία, ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 96-58, ενώ η Τέλεκομ Μπάσκετς δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το ροζ φύλλο ούτε απέναντι στις άλλες δύο ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ, την Ρέντγουελ Γκάνερς και την Πριενού Μπιρστόνο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη αναμένεται να τα δώσει όλα μέσα στο παρκέ για να μπορέσει να επιτύχει την πρώτη του νίκη.

Απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου

Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Telekom Bonn στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του FIBA Europe Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» στις 19:00.

Η ομάδα μας προέρχεται από την άδικη ήττα στην Αυστρία, εξέλιξη που έθεσε οριστικά νοκ άουτ τον ΑΠΟΕΛ από τη διεκδίκηση της πρόκρισης. Παρά ταύτα οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν την προηγούμενη Κυριακή την ΕΘΑ στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη σημερινή αναμέτρηση και πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Telekom Bonn.

Ο αντίπαλος μας ήρθε στην Κύπρο με τον τίτλο του μεγάλου φαβορί, γεγονός που αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη. Η  Telekom Bonn βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με τρεις νίκες και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα και ως εκ τούτου ο κ. Κουστένης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Γρηγόρη Παντούρη.

Στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυχερό που θα συνοδεύσει την ομάδα στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στην Λιθουανία.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΧΗΓΟΣ


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]