ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο Λευκόθεο, στις 19:00


ΑΠΟΕΛ – Απόλλων (Τρίτη 14 Φεβρουαρίου – 19:00)

Στο «Λευκόθεο» ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι αποτελούν το φαβορί για την νίκη. Η ομάδα της Λευκωσίας είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς (8 νίκες – 7 ήττες) ενώ ο Απόλλωνας είναι στην 6η θέση με 18 βαθμούς (3 νίκες – 12 ήττες) και αγωνίζεται χωρίς κάποιο ξένο στο ρόστερ του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


Για την 7η εντός έδρας νίκη 
Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της β΄φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 19:00.

Την 7η εντός έδρας νίκη θα επιδιώξει να πανηγυρίσει ο ΑΠΟΕΛ στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η ομάδα μας προέρχεται από τη νίκη σε βάρος της ΕΘΑ και στοχεύει να πετύχει ακόμα μια προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΘΑ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και πλην του τραυματία Γαβριήλ Κοιλαρά, οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Κουστένη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]