ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κεραυνός 78-69 ΑΠΟΕΛ, για την 17η αγωνιστική


Εντός έδρας νίκη για τον Κεραυνό που επικράτησε μέσα στο "Κώστας Παπαέλληνας" του ΑΠΟΕΛ με 78-69, σε αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας.

Ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τον Κεραυνό να ανεβάζει στροφές στην συνέχεια και να παίρνει στο τέλος την νίκη. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μοχάμεντ Αμπουκάρ με 22 πόντους (5 ριμπάουντ, 2 ασσίστ). Εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Σάιμον Μιχαήλ με 12 πόντους (3 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ήττα από Κεραυνό

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Κεραυνό 78-69 στην αίθουσα «Κώστας Παπαέλληνας» για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Μόμπλεϊ με 22 πόντους, ακολούθησε ο Μπάσεϊ με 21.

Στο βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ο Δημήτρης Κουστένης χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους καλαθοσφαιριστές προκειμένου να τους κρατήσει σε εγρήγορση εν όψει του Final Four και των play offs του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Δημήτρη Κουστένη μπήκαν αρκετά δυνατά στο παρκέ και προηγούνταν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας απέκτησε προβάδισμα εννέα πόντων (25-16), το οποίο διατηρούσε στη μεγαλύτερη διάρκεια της δεύτερης περιόδου (34-24). Προς το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας είδε τη διαφορά να μειώνεται και πήγε στην ανάπαυλα με το 40-34.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά καλά και πήγαιναν πόντο πόντο. Τρία λεπτά πριν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου ο Κεραυνός πέρασε μπροστά και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του αγώνα. Πήγε στην τελευταία περίοδο με έξι πόντους διαφορά (61-55) και επικράτησε με 78-69.

 ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-25, 36-40, 61-55, 78-69

Δημήτρης Κουστένης: Κασκίρης 4, Μόμπλεϊ 22, Μπράουν 5, Μπάσεϊ 21, Παντούρης 6, Μύθιλλος, Μπερνατόφσκι 8, Ράιτ 3.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]