ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

MATCHDAY: Απόλλων - ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής


Στη Λεμεσό και στο Τσίρειο στάδιο, εκδράμει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ, για να αντιμετωπίσει τον τρίτο (2ο μέχρι χθες) στη βαθμολογία Απόλλωνα, στον τελευταίο αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta.

Στη διάθεση του Δανού τεχνικού Τόμας Κριστιάνσεν, βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΘΡΥΛΟΥ, εκτός από τους τραυματίες Μπερτόλιο και Βινίσιους, που έμειναν εκτός αποστολής και συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Ο Βινίσιους εκτίει παράλληλα και την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επεβλήθη από την αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ Αριστοτέλη ΒρυΘωνίδη, για απρεπή χειρονομία προς στους φιλάθλους της ΑΕΚ, όταν στο μεταξύ μας παιγνίδι τους έδειξε το μεσαίο δάκτυλο.

Γρίφος η ενδεκάδα..
Σχήμα με πολλές αλλαγές, σε σύγκριση με το παιγνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Μπιλμπάο, αναμένεται να παρατάξει ο Τόμας Κρίστιανσεν, με τον Βάτερμαν να κρατά την θέση του κάτω από τα γκολπόστ και τον Γιαμπερέ να παίρνει θέση βασικού στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τον Αλωνεύτη και τον Κάνας που δεν αγωνίστηκαν με την ΑΘΛΕΤΙΚ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν, οι Εμπεσίλιο, Μπαρράλ και Ντε Καμάργκο.

Ενδεχόμενη νίκη του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ντέρμπι, θα στείλει τον Απόλλωνα στην 3η θέση και την αναμεταξύ μας βαθμολογική διαφορά στους 9 βαθμούς και στους 7 από την 2η ΑΕΚ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman.
ΑΝΥΝΤΙΚΟΙ: Milanov, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Astiz, Μερκής, Ιωάννου, Yambéré.
ΜΕΣΟΙ: Morais, Cañas, Αρτυματάς, Ebecilio, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Vander, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σωτηρίου, De Camargo, Barral.
ΕΚΤΟΣ: Bertoglio, Vinicius.

ΕΝΔΕΚΑΔΑ:
Waterman
Milanov - Μερκής - Yambéré - Ιωάννου
Nuno Morais (c)
Vander - Ebecilio - Canas - Αλωνεύτης
Igor De Camargo

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του σημερινού ντέρμπι, ορίστηκε από την ΚΟΠ ο Βασίλης Δημητρίου με βοηθούς τους  Σωτήρη Βίκτωρος Α' βοηθό, τον Πέτρο Πέτρου Β' βοηθό και τον Δημήτρη Μασιά 4ο διαιτητή. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Μιχάλης Παπαβαρνάβας.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των τριών κίτρινων καρτών βρίσκονται 5 ποδοσφαιιρστές του ΘΡΥΛΟΥ, οι Μερκής, Γιαννιώτας, Βάντερ, Αστίθ και Μιλάνοφ. Αν κιτρινιστούν χάνουν το παιγνίδι με την Ομόνοια.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της PRIMETEL, για τους συνδρομητές του καναλιού και αρχίζει 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

PRIMETEL Livestreaming | LIVE Sponsor:
Χορηγός της άμεσης περιγραφής η PRIMETEL Livestreaming. Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσο livestream από τον υπολογιστή σας με κόστος 19,99


LIVE:
Κλικ εδώ για το LIVE του αγώνα του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ 1-1 Απόλλων.

ΑΠΟΛΛΩΝ:
Ο Απόλλωνας βρίσκεται στη 3η θέση με 53 βαθμούς σε 24 αγώνες. Πέτυχε 16 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ δέχθηκε 3 ήττες από ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ερμή Αραδίππου. Είναι αήττητος για 18 συνεχόμενους αγώνες, 21 μαζί με αυτούς του κυπέλλου.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Κατά τις 12 τελευταίες συναντήσεις ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, ο Απόλλωνας μετρά 5 νίκες και ο ΑΠΟΕΛ 6, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0. Τα τέρματα 10-14 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.
27/02/17 Απόλλων ?-? ΑΠΟΕΛ
07/05/16 Απόλλων 1-0 ΑΠΟΕΛ
02/03/16 Απόλλων 0-1 ΑΠΟΕΛ
10/05/15 Απόλλων 1-0 ΑΠΟΕΛ
21/11/14 Απόλλων 0-0 ΑΠΟΕΛ
03/05/14 Απόλλων 2-1 ΑΠΟΕΛ
02/11/13 Απόλλων 2-0 ΑΠΟΕΛ
14/01/13 Απόλλων 1-2 ΑΠΟΕΛ
02/10/11 Απόλλων 0-2 ΑΠΟΕΛ
17/10/10 Απόλλων 0-5 ΑΠΟΕΛ
11/04/10 Απόλλων 1-2 ΑΠΟΕΛ
14/03/10 Απόλλων 2-0 ΑΠΟΕΛ
15/02/09 Απόλλων 0-1 ΑΠΟΕΛ

SPONSOR:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]