ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ευχαριστίες ΠανΣυΦι και... καρπαζοσυλλέκτες (vid)


Ανακοίνωση 18.2.2017

Αρχίζοντας την ανακοίνωση μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδρομής μας στην Ισπανία και γενικά στους 1500 άρρωστους ΑΠΟΕΛίστες που έκαναν δική τους την πόλη του Μπιλμπάο. Για άλλη μια φορά ο τεράστιος κόσμος του ΑΠΟΕΛ έδειξε γιατί είναι ο κορυφαίος! Επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και οι ποδοσφαιριστές μας για την παλικαρίσια εμφάνιση τους.

Για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μπιλμπάο δεν έχουμε να πούμε και πολλά αφού ο τηλεοπτικός φακός των Ισπανών τα κάλυψε όλα και όλοι είδατε και παράλληλα εμείς τα ζήσαμε από πρώτο χέρι. Η αστυνομία για ακόμη μια φορά προκαλούσε και έδειχνε υπέρμετρη βία κτυπώντας στο ψαχνό όποιο φορούσε το τιμημένο πορτοκαλί σακάκι.

Για κακή τους τύχη όμως τα παιδιά του Παν.Συ.Φι. στάθηκαν προστάτες στον υπόλοιπο κόσμο και έδειξαν στους αστυνομικούς πού να τοποθετήσουν τα γκλοπ και τα κράνη. Από την άλλη οι γελοίοι “οπαδοί” της αθλέτικ να τρέχουν πίσω από την αστυνομία και να προσπαθήσουν να κερδίσουν την μάχη. Έτσι άλλωστε δρουν και όλοι οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες τους, ναι αυτοί που τόσα χρόνια περιμένουν τις κληρώσεις του ΘΡΥΛΟΥ για να ψαχτούν στο ίντερνετ και να νιώσουν την αλληλεγγύη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να απαλύνουν τα ψυχολογικά τους...
Έτσι λοιπόν οι καρπαζοσυλλέκτες, τα τελευταία 10 χρόνια έχουν αλλάξει πάνω απ 10 ομάδες στο εξωτερικό! 

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη αφού η ομάδα μας θα πρέπει να δώσει άλλους δύο αγώνες σε διάστημα 4 ημερών. Την Δευτέρα αγωνιζόμαστε με τους κομπάρσους από την λεμεσό. Τους μισθοφόρους οπαδούς. Αυτούς που επιλέγουν σε ποιες χρονιές θα είναι αελιστές και με τι άθλημα ασχολούνται. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι της Πέμπτης μπορεί να περιμένει λίγο και την Δευτέρα είναι χρέος όλων μας να είμαστε στο γήπεδο και να σπρώξουμε τους πρωταθλητές μας σε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πέμπτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Να στείλουμε τους λεμεσιανούς εκεί που τους αξίζει, πίσω στην πόλη τους να κάνουν τους καραγκιόζηδες μέσα στους δρόμους με τις φουστίτσες τους!

Κάποιοι λοιπόν καλά κάνουν να προσκυνήσουν την ομάδα στην οποία χρωστούν τα 2 ευρωπαϊκά παιχνίδια που αγωνίζονταν κάθε καλοκαίρι όταν τερμάτιζαν τέταρτοι και πέμπτοι στο πρωτάθλημα.
Γουστάρουμε κάθε χρόνο, εντός και εκτός συνόρων, ΟΛΟΥΣ σας εναντίον μας! ΑΠΟΕΛ εναντίον ΟΛΩΝ! Σαν μια γροθιά λοιπόν αδέρφια πάμε να γκρεμίσουμε ότι θα σταθεί στο διάβα μας και για τους τρείς μας στόχους!

ΤΡΙΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΖΗΤΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ!

Υ.Γ. Εισιτήρια για τα μέλη μας για τον αγώνα της Δευτέρα αλλά και της Πέμπτης θα πωλούνται σήμερα και αύριο 18:00 μέχρι 20:00 στον κεντρικό σύνδεσμο.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
Εκ Φύσεως Ανώτεροι


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]