ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η Θέση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ για το θέμα Vinicius


Θέση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

«Ο ΑΠΟΕΛ ως οφείλει, η κάθε σοβαρή ομάδα να πράττει, ερεύνησε τα γεγονότα και επιθυμεί να αναφέρει τα εξής. Ο ποδοσφαιριστής Vinicius προέβει σε χειρονομία προς τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και για αυτό θα τιμωρηθεί. Ταυτόχρονα επιθυμεί να καταγγείλει  την αίσχιστη ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας οπαδών της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή χωρίς να υπάρξει προηγουμένως καμία πρόκληση από μέρους του ιδίου. Στην κερκίδα της ΑΕΚ υπήρχαν μόλις 898 άτομα.

Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει όχι μόνο αν έγινε ρατσιστική επίθεση αλλά ακόμα και ποιοι την έκαναν. Και όπως πολλές φορές εμείς ως ΑΠΟΕΛ κακίσαμε την συμπεριφορά δικών μας οπαδών που συμπεριφέρονται με τέτοιο αισχρό τρόπο ας το κάνουν και οι άλλες ομάδες όταν το πράττουν δικοί τους οπαδοί. Άλλωστε η σοβαρότητα αυτής της κακής συμπεριφοράς αποδεικνύεται από τις αυστηρές τιμωρίες που επιβάλλει τόσο η UEFA όσο και η ίδια η ΚΟΠ.

Επίσης αναμένουμε από τα ΜΜΕ όπως έτρεξαν με πυχαίους τίτλους να αναφέρουν την "υποψία" χειρονομίας από πλευράς του ποδοσφαιριστή να αφιερώσουν τον ανάλογο χώρο και χρόνο για την συμπεριφορά αυτών που στέκονται η αιτία για να δάχτυλο-δείχνεται το ποδόσφαιρο μας ως έδαφος για παράγωγα τέτοιων ρατσιστικών συμπεριφορών.


SPONSORED:
εργαστήρι
2A, KASOU STREET, ANTHOUPOLI
Nicosia, Cyprus
LE Magnifique Hairdressing
Message Now
Call 22 384168
εργαστήρι


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]