ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με το δεξί στη 2η φάση, ΑΠΟΕΛ 6-1 Σωτήρα


Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 2η φάση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal.

Η αυλαία άνοιξε με την εκτός έδρας νίκη (3-0) της ΑΕΚ Λάρνακας επί της Ομόνοιας με 3-0. Σύμφωνα με την Προκήρυξη σε αυτή τη φάση προκρίνεται για τους τέσσερις του Πρωταθλήματος η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες.

Πρώτος χρονικά έγινε ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Σωτήρας που έληξε με 6-1 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Σκόραραν οι Ανδρέας Πλατή (2), Σάββας Ομήρου (2), Λεάντρο και Χρίστος Ιακώβου. Για την ΑΕΚ σκόραρε στο 39ο λεπτό ο Παναγιώτης Δημητρίου.


POST-MATCH: Προβάδισμα πρόκρισης 
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ Σωτήρας με 6-1 στο Λευκόθεο και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Ομήρου (2), Πλατής (2), Leo και Ιακώβου.


Ο ΑΠΟΕΛ προηγείται 1-0 στις νίκες και υπολείπεται ακόμα μια προκειμένου προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Την προσεχή Δευτέρα στο Δημοτικό Σωτήρας θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας (20:00).

Στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της. Κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε έξι τέρματα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Πλατή προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο και στην επανάληψη σκόραραν ακόμα πέντε τέρματα.

PROPOST: Με το δεξί στα play offs

Να μπει με το δεξί στα play offs και πάρει προβάδισμα για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Futsal στοχεύει ο ΑΠΟΕΛ στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ Σωτήρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00. Η ομάδα που θα συμπληρώσει δυο νίκες θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Η ομάδα μας πάει με πολύ καλή ψυχολογία στους αγώνες με την ΑΕΚ Σωτήρας και θα επιδιώξει να το αξιοποιήσει προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Οι τρεις συναπτές νίκες δημιούργησαν πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι γαλαζοκίτρινοι πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Εκτός αποστολής έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Χρίστος Ιακώβου, επιστρέφουν Ζαντής και Α. Πλατής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]