ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο Λευκόθεο την ΑΕΚ με 3-2


Με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Futsal.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης και κάθε αγωνιστική πλέον θα είναι καθοριστική για τη διαμόρφωση της κατάταξης ενόψει της δεύτερης φάσης. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη Cytavision συνεχίστηκαν με τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας που έληξε με 3-2 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ανατροπή με ψυχή και πάθος

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε στο Λευκόθεο την ΑΕΚ με 3-2 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φούτσαλ. Σκόρερ οι Johny, Leo και Χρ. Χριστοδούλου. Ο αρχηγός Γιώργος Αλεξίου επανεμφανίστηκε στα παρκέ και βοήθησε την ομάδα μας να φτάσει στην 12η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και έλεγξε το ρυθμό του αγώνα. Ο Johny άνοιξε το σκορ και έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το υπέρ της 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος αιφνιδίασε την ομάδα μας και με δυο τέρματα γύρισε τον αγώνα σε 2-1. Οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν πίεση και έψαξαν την ανατροπή. Ο Leo με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 και ο Χρίστος Χριστοδούλου λίγα λεπτά πριν το φινάλε σκόραρε και αποκατέστησε την τάξη.

Η σημερινή νίκη διατήρησε την ομάδα μας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΛ. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]