ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ήττα του ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο με 69-73 από την ΑΕΚ



ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ
Η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, όπου επικράτησε με 73-69 του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Λευκόθεο. Οι Λαρνακείς ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκαν μέχρι και με 15 πόντους διαφορά. Στην Γ' και Δ' περίοδο ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ, όμως η ΑΕΚ ήταν πιο συγκεντρωμένη στο τέταρτο δεκάλεπτο και έφυγε με την νίκη από το γήπεδο.
Κορυφαίοι του αγώνα ήταν οι Πρίμοζ Μπρέζετς με 16 πόντους (3 ριμπάουντ, 2 ασσίστ) και Ανδρέας Σιζόπουλος με 14 πόντους (4 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 4 ασσίστ).
Κορυφαίος για τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Θερόν Μπάσεϊ με 20 πόντους (3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασσίστ).

***ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ***
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ: Ήττα στις λεπτομέρειες - Σύντομα ενίσχυση

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε στο Λευκόθεο από την ΑΕΚ με 73-69 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Κορυφαίος για την ομάδα μας ήταν ο Θερόν Μπάσεϊ με 20 πόντους. Ο Ράιτ αποτελεί παρελθόν και θα αντικατασταθεί τις επόμενες ημέρες με απώτερο στόχο ο ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει ενισχυμένος τις υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτέλεσε μια δυνατή πρόβα ενόψει του Final Four και των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και άργησε να βρει ρυθμό, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να το εκμεταλλευτεί και να δημιουργήσει διαφορά 14 πόντων στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένοι και έχασαν στις λεπτομέρειες τη νίκη. Κάλυψαν τη διαφορά στην 3η περίοδο και στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου πέρασαν μπροστά στο σκορ. Η ομάδα μας διεκδίκησε μέχρι το τέλος τη νίκη, αλλά προς το τέλος εμφάνισε σημάδια κούρασης και με λίγες επιλογές στον πάγκο έχασε στις λεπτομέρειες.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-23, 30-44, 49-50, 69-73

Δημήτρης Κουστένης:  Παντούρης 8 , Κασκίρης 6, Μόμπλεϊ 13, Μπάσεϊ 20, Μπράουν 10, Κούνας 4, Μπερνατόφσκι 8.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]