ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διπλό μέσα στο "Τάσσος Παπαδόπουλος" πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ με 80-86 επί της ΕΘΑ


Το διπλό μέσα στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας της ΕΘΑ δύσκολα με 86-80. Η ομάδα της Έγκωμης, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δύο ξένους στην σύνθεση της, ήταν ανταγωνιστική κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και σε μερικά σημεία είχε το προβάδισμα. Οι "γαλαζοκίτρινοι" είχαν όμως πιο καθαρό μυαλό στα τελευταία στάδια του αγώνα και πήραν την νίκη με 86-80. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Μπράντον Μόμπλεϊ με 20 πόντους (12 ριμπάουντ). Από την ΕΘΑ διακρίθηκε ο Μπάντεν Τζάξεν με 32 πόντους (4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασσίστ).

Η προσοχή στο Final 4


Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΕΘΑ στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» με 86-80 στο πλαίσιο της 19ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα μας ο Μόμπλεϊ με 20 πόντους, ακολούθησε ο Παντούρης με 15. Ντεμπούτο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα Μάικλ Μπεστ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ακίμ Ράιτ και θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος της περιόδου.

Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος έκαμψε την αντίσταση της ΕΘΑ και κλείδωσε την 3η θέση στη Β΄φάση. Ο επόμενος αγώνας με την ΕΝΠ είναι εντελώς αδιάφορος και ως εκ τούτου οι γαλαζοκίτρινοι στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο Final 4.

Στο σημερινό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούσε να έχει διάρκεια και να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας. Η ομάδα μας σοβαρεύτηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 34’ όταν η ΕΘΑ πήρε προβάδισμα 71-69. Οι καλαθοσφαιριστές του Δημήτρη Κουστένη αποκατέστησαν άμεσα την τάξη και με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισαν με 86-80.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 39-46, 57-63, 80-86

Δημήτρης Κουστένης: Μπερνατόφσκι 13, Κασκίρης, Μόμπλεϊ 20, Μπάσεϊ 7, Μπράουν 14, Παντούρης 15, Κούνας 8, Μπεστ 9.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]