ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Γιώργος Μερκής «Επικρατεί ένας φοβερός ανταγωνισμός» (Συνέντευξη)


Από τη μια οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να… στάζουν μέλι όταν αναφέρονται, (ειδικά αυτή την περίοδο), στο όνομα Γιώργος Μερκής. Από την άλλη όμως, στην συμπρωτεύουσα η απλή αναφορά προς το πρόσωπο του ν αποτελεί κόκκινο πανί για τους Απολλωνίστες. Ο πολυσυζητημένος λοιπόν  και από πλευράς showbiz (ελέω συντρόφου), Γιώργος Μερκής, μίλησε στο NicosiaPress και έκφρασε τα δικά του συναισθήματα.

Η πρώτη μου ερώτηση για την Εθνική φυσικά και τον επερχόμενο επίσημο αγώνα του Σαββάτου

Σίγουρα με τον φιλικό αγώνα ο προπονητής θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο παιγνίδι του Σαββάτου. Μπορεί να μην χτυπούμε κάποια θέση, αλλά πάντα υπάρχει το κίνητρο. Για μένα δεν τίθεται θέμα αν έχεις ελπίδες πρόκρισης ή όχι. Όταν αγωνίζεσαι για την Κύπρο, είσαι υποχρεωμένος να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αντιπροσωπεύουμε την πατρίδα μας.

Γιώργο η ψυχολογία σου σίγουρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο απο την μέρα που πάτησες το πόδι σου στον Αρχάγγελο. Πάλεψες απο την αρχή με το πάθος που σε διακρίνει και πέτυχες μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. 

Δουλεύω καθημερινά από την πρώτη μέρα. Πολύ σκληρά και εσύ το ξέρεις αφού με γνωρίζεις πολλά χρόνια. Το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλη ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και στόχους. Επικρατεί ένας φοβερός ανταγωνισμός. Ναι. Έχεις δίκιο. Νιώθω χαρούμενος που αγωνίζομαι ως βασικός στα τελευταία παιγνίδια. Δίνω και θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι μόνο να έχω την υγεία μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τίτλους.

Όταν αγωνίζεσαι εναντίον του Απόλλωνα Γιώργο, το συναίσθημα σου πως λειτουργεί; ‘Ήσουν αρχηγός και οι οπαδοί σε λάτρευαν.

Αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές που έζησαν τα περισσότερα χρόνια της καριέρας τους σε άλλη ομάδα. Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Πριν απο την αναμέτρηση το μυαλό μου γεμίζει απο σκέψεις, έχω κάποιο άγχος και αυτό μ επηρεάζει. Είμαι κι εγώ άνθρωπος με αισθήματα. Αλλά όταν ξεκινήσει ο αγώνας, τ αφήνω όλα στην άκρη και παίζω το ποδόσφαιρο που γνωρίζω. Οι αντίπαλοι σήμερα συμποδοσφαιριστές μου, είναι φίλοι μου. Αυτό το βλέπεις κι εσύ στον αγώνα. Έμαθα απο μικρός ότι μέσα απο αυτό το άθλημα να κάνω μόνο φίλους. Ο Αθλητισμός ενώνει και εμείς οφείλουμε να το αποδεικνύουμε στο γήπεδο. 90 λεπτά και τέρμα. Όλοι μαζί και φίλοι. Σέβομαι κι εκτιμώ την ομάδα που με ανέδειξε. Οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαι επαγγελματίας. Μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω και να ολοκληρώσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα και το έπραξα. Δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στο ΑΠΟΕΛ γιατί εκεί ανήκω τώρα.


***Η συνέντευξη του Γιώργου Μερκή στον Ανδρέα Αζά, στο NicosiaPress, για την Εθνική, τον ΑΠΟΕΛ και… τον Απόλλωνα. (22/03/2017)***


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]