ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διάσκεψη Τ.Κ. «Μόνο τον αγώνα με την Ομόνοια, έχω στο μυαλό..»


Δημοσιογραφική Christiansen για ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια (Α' Φάση-26η Αγωνιστική)

"Νομίζω πως όλα τα ντέρμπι με την Ομόνοια είναι σημαντικά. Έπαιξα μόνο ένα ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου νικήσαμε με 4-1. Είναι πάντα δύσκολο, θυμάμαι το περσινό ισόπαλο, 2-2. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη για να μπούμε θετικά στα πλέι οφ".

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Δεν είχαμε ένταση, δεν κερδίσαμε μονομαχίες, δεν είχαμε κατοχή. Ήταν παιχνίδι δύναμης η ομάδα μου δεν απέδωσε καλά αν και στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι. Φυσικά και ο αντίπαλος έπαιξε καλά όμως εμείς δεν ήμασταν όπως έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στο +9. Γενικά είχε μια ευκαιρία ο Απόλλωνας κι αυτό μας στοίχησε. Το τι δεν κάναμε σε αυτό το παιχνίδι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε με την Ομόνοια. Να διορθώσουμε την κατοχή, τη θέληση και να είμαστε ουσιαστικοί όπως κάναμε με ΑΕΛ και Μπιλμπάο".

"Είναι δεδομένες oι απουσίες των Γιαννιώτα, Μπερτόλιο και Βινίσιους. Αύριο θα κριθεί του Αστίθ".

"Είδα το παιχνίδι που κέρδισε 4-1 την ΑΕΛ και μου έκανε καλή εντύπωση. Έχουν νέο προπονητή και οι παίκτες τους νιώθουν ένα έξτρα κίνητρο πως πρέπει να παίξουν καλύτερα. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα κερδίσουμε. Ο Χριστοφή και ο Ντάρμπισιρ είναι πολύ επικίνδυνοι, ειδικά ο Χριστοφή όπου ανέβηκε στα τελευταία παιχνίδια. Άλλοι παίκτες που πρέπει να προσέξουμε είναι στο κέντρο οι Μαργκάσα και Τουρέ. Ο Μαργκάσα είναι χρόνια στην Κύπρο και βοηθάει στο πάθος της ομάδας".

"Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Ο Εμπεσίλιο δείχνει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις πήρε ήδη χρόνο και έδειξε μέρος των ικανοτήτων του".

"Όχι, το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το ματς με την Ομόνοια γιατί αυτό το παιχνίδι είναι για το πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να είμαστε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Από ότι άκουσα από τα ΜΜΕ και τον κόσμο οι περισσότεροι λένε πως είναι καλή κλήρωση όμως διαφωνώ. Όλες οι ομάδες θα ήταν δύσκολες. Επειδή όμως πετύχαμε κάτι ασυνήθιστο όπως ο αποκλεισμός της Μπιλμπάο, έχουν ανεβεί οι προσδοκίες. Ίσως είναι μειονέκτημα πως το πρώτο ματς είναι εντός όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

"Δεν μιλάω για μένα. Θα μιλήσουμε ξανά πιο μετά στο τέλος της σεζόν. Όμως για τους παίκτες είναι λογικό μετά από αυτά που πέτυχαν να προσελκύσουν την προσοχή άλλων συλλόγων. Παρόλα αυτά, έχουν συμβόλαιο, είναι προσηλωμένοι και γνωρίζουν πως δεν θα φύγουν πριν το καλοκαίρι".

"Είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Μας βοηθούν πάρα πολύ. Ειδικά στην Ευρώπη που έρχονται περισσότεροι. Πρέπει να έρθουν όμως και στα εντός, ειδικά απέναντι στην Ομόνοια για να μας σπρώξουν στη νίκη."

"Για εμάς είναι σημαντική η υποστήριξη του δικού μας κόσμου, για να είμαι ειλικρινής δεν ακούω ποτέ τους αντιπάλους. Όμως είναι πιο όμορφο να ακούς την αντιπαράθεση που υπάρχει αφού έτσι δημιουργείται πιο ωραία ατμόσφαιρα"

"Υπάρχει ακόμα μια προπόνηση αύριο. Θα προσπαθήσω επιλέξω τους καλύτερους έντεκα".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]